Fudbal

"ON MI JE SVE, NEK POGLEDA OVO SA 18 GODINA!" Dragović se oprostio od Zvezde: Dok sam živ to je moj klub!

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Dragović se emotivno oprostio od Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

Kada je u 59. minutu meča sa ČukaričkimAleksandar Dragović izašao sa terena i ustupio svoje mesto Nemanji Milunoviću "Markana" je proključala. To su bile poslednje sekunde kapitena crveno-belih u klubu koji voli i za koji navija! Nakon kraja meča, on je prvo prišao severnoj tribini i obratio se navijačima koji su istakli transparent: "Od prvog dana kapitenski i hrabro na terenu, zauvek hvala Dragoviću kapitenu!"

A onda je usledila podela medalja i kao i kada je dizao trofej za osvajača kupa Srbije ni sada Dragović nije želeo da sam podigne pehar. On je pozvao dvojicu igrača koji posle dugo godina napuštaju crveno-bele rezervnog golmana Zorana Popovića i upravo Nemanju Milunovića da to urade zajedno sa njim. 

Kada se sve završilo reprezentativac Austrije je izašao pred kamere i podelio svoje poslednje utiske sa "Marakane". Zahvalio se navijačima na podršci tokom sve tti godine, a naglasio je da njegova ljubav prema crveno-belima ne prestaje. 

"Ja sam se samo zahvalio za ove tri godine. Iako nije uvek bilo lako uvek sam rekao da su oni nama 12. igrač. Želim njima i Zvezdi sve najbolje i da uđu naredne sezone u Ligu šampiona. Svi koji me znaju znaju koliko ja volim Zvezdu, da navijam za Zvezdu i da mi je uvek bio san da igram za Zvezdu. Hvala Bogu da sam imao priliku da odigram tri godine ovde. Nažalost došao je i taj dan gde moram da se oprostim. ALi ja ću dok sam živ uvek navijati za Zvezdu", naglasio je on. 

Sa sinom koji je rođen dok je on igrao u Beogradu izašao je na teren kada su se skupljale medalje i trofej, a to je pogotovo bio jako bitan detalj za iskusnog defanzivca. "Jeste, on mi je sve, jako sam ponosan nadam se da će sa 18 godina gledati slike kako se ovde slikao na Marakani", završio je Aleksandar Dragović. 

Izvor: MN Press

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: