Fudbal

TVORAC ČUDA U SRPSKOM FUDBALU NE MRDA! Svađao se s Milojem, zvao ga Hajduk, ali rekao opet "da" Kragujevcu

Autor Milutin Vujičić

Feđa Dudić produžio ugovor sa Radničkim iz Kragujevca i vodiće ih u istorijskoj evropskoj sezoni.

Izvor: SS/© MN press, all rights reserved

Feđa Dudić će i naredne sezone biti trener Radničkog iz Kragujevca, zvanično je saopšteno! Trener iz Bosne i Hercegovine je produžio ugovor sa Radničkim 1923 iz Kragujevca na još godinu dana, pošto je sa ovim klubom napravio čudo. Sezonu su završili na petom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, u kojoj će igrati ako dobiju licencu za Evropu.

Dudić je ekipu koja se prošle sezone grčevito borila za opstanak preporodio, igrali su sjajan fudbal i na kraju zasluženo bili na petom mestu, što je najveći uspeh u 101 godini dugoj istoriji kluba. Zbog toga je rukovodstvo insistiralo da se sa Dudićem brzo produži ugovor pošto su za njegove usluge bili zainteresovani još neki klubovi u regionu, pre svih Hajduk iz Splita koji ga je pratio još dok je radio u BiH..

Mandat na klupi Kragujevčana obeležio je i njegov "sukob" sa Vladanom Milojević zbog "prozivki" na račun Crvene zvezde, zbog kojih mu je trener šampiona Srbije i odgovorio. Ipak, čini se da su "ratne sekire" između njih dvojice zakopane i da posle svega imaju veliko poštovanje jedan za drugoga.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)