Fudbal

ĆERKA ZVEZDINE LEGENDE POLUGOLA U SPOTU! Bila operska pevačica, a sada lanci, šiljci i konopci! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Ana, ćerka nekadašnjeg fudbalera Dejana Petkovića, privlači pažnju u dalekom Brazilu.

Izvor: MN Press/Youtube/Ana Petkovic Oficial/printscreen

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan "Rambo" Petković napravio je impresivnu karijeru u Brazilu i postao jedan od retkih Evropljana kojima je to pošlo za rukom, nogom i glavom. Porodica Petković ostala je da živi u Južnoj Americi, a šansu da postane poznata u toj zemlji ima i Rambova ćerka Ana čije su vokalne sposobnosti već privukle mnogo pažnje.

Ana Petković prethodnih godina bavila se operskim pevanjem, ali je rešila da u potpunosti promeni imidž, žanr i scenski nastup, pa je publici ponudila nešto potpuno novo. Atraktivna pevačica snimila je kontroverzan spot za svoju novu pesmu - u nekoliko kadrova pojavljuje se polugola, jedan od manekena u spotu njen je rob, jasno se vide lanci, koža i šiljci, a i plesači koji su sa Anom na sceni imaju minimalno odeće na sebi. Pogledajte kako izgleda novi spot za Aninu pesmu, na čijem početku ona govori na srpskom:

Ana Petković, ćerka Dejana Ramba Petkovića
Izvor: Youtube/Ana Petkovic Oficial

Javnost u Brazilu bila je šokirana ovako smelim nastupom mlade pevačice, ali ih je ona ubrzo smirila! "Ne stidim se, ali sve je u granicama", rekla je Ana Petković i zatim otkrila kako je "Rambo" reagovao: "On je moja najveća podrška." I deluje da je stvarno tako, pošto je Ana Petković na svom Instagramu nedavno objavila snimak na kojem se vidi da i legendarni fudbaler uvežbava koreografiju za njenu pesmu.Pogledajte kako se Petković snašao kada je pratio plesne korake svoje ćerke i jedne od devojaka koja je prati na nastupima:

Podsećamo, Dejan Petković ponikao je u Radničkom iz Niša, zatim nosio dres Crvene zvezde, pa Real Madrida, Sevilje, Rasinga, Vitorije, Venecije, Flamenga, Vasko de Game, Šangaja, ponovo Vaska, Al-Itihada, Fluminensea, Gojasa, Santosa, Atletiko Mineira i Fluminensea u kojem je 2011. godine završio karijeru.

Iako je u Brazilu godinama igrao na izuzetno visokom nivou, donosio pobede i titule ekipama za koje je nastupao, "Rambo" Petković bio je predaleko od očiju selektora. Za reprezentaciju Jugoslavije tokom devedesetih je odigrao samo devet mečeva i na njima postigao dva gola.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: