Fudbal

JOVELJIĆ BLISTAO, BOGDANOVIĆ NAVIJAO! Kapiten reprezentacije posetio srpskog fudbalera u SAD! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Bivši napadač Crvene zvezde dobio podršku od nekadašnjeg beka Partizana.

Izvor: X/JoveljicDejan/printscreen

Napadač Dejan Joveljić nastavio je sa sjajnim partijama u MLS, a u noći između srede i četvrtka je u dresu Los Anđeles Galaksija "izrešetao" mrežu Dalasa. Na tom meču, koji je obeležio sa dva pogotka, Joveljić je imao veliku podršku sa tribina, pošto je za njega navijao kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović!

NBA igrač i košarkaš Atlanta Hoksa posetio je Los Anđeles i tom prilikom odlučio da pogleda fudbalsku utakmicu, a dvojica srpskih sportista imali su priliku i da popričaju na kraju meča. Fotografijama sa lica mesta pohvalio se Joveljić, koji je Bogdanoviću uručio potpisan dres sa brojem devet na leđima. Takođe, Bogdan je od Galaksija dobio dres sa svojim prezimenom i brojem 13, koji nosi u NBA ligi. Pogledajte kako je izgledao susret Joveljića i Bogdanovića:

Podsećamo, Bogdan Bogdanović je završio NBA sezonu porazom u plej-inu od Čikaga, nakon odličnog ligaškog dela sezone u kojoj je predvodio drugu petorku svog tima, kada god Trej Jang nije bio na parketu. Sa druge strane, Dejan Joveljić je u impresivnoj formi, pošto je na 14 mečeva u MLS postigao čak devet golova i trenutno deli peto mesto na listi strelaca.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: