Fudbal

"KO ZNA ŠTA BI BILO SA PARTIZANOM BEZ NJEGA!" Piksi: Malo se šalim, ali...

Autor Nikola Lalović

Dragan Stojković Piksi je odgovarao na pitanja novinara i istakao da mu nije teško što ima veliku konkurenciju na golu.

Izvor: MN Press

Dragan Stojković Piksi je odgovarao na pitanja novinara posle okupljanja reprezentacije Srbije pred Euro 2024, a nakon što se obratio o situaciji sa Nemanjom Radonjićem sada je govorio i o Aleksandru Jovanoviću. On je poslednji precetani golman sa spiska, na kome se našao veliki broj kvalitetnih golmana. 

"Ja jesam odlučio, ali nije u redu da kažem sada. Sva trojica su izuzetno kvalitetni, posvećeni poslu, timu. Meni je drago, a i srpskoj javnosti može da bude drago da ima kvalitetne golmane u timu", rekao je selektor, a onda se posebno obratio vezano za samog Jovanovića.

"Pohvalio sam golmana Partizana Jovanovića, koji je po meni bio najbolji igrač svoga tima. Ali, ideja je da imamo samo trojicu golmana i odluka da bude ovako kako je je isključivo moja. Ne bih pogrešuio ni da je on ovde. Da nije njega bilo, pitanje je na kom bi mestu Partizan završio. Dobro, malo se šalim, ali imamo izuzetno dobre golmane..", rekao je selektor.

Dodao je i da mu nije teško što mora tako da bira. "Kakve muke... To su stvari koje dolaze jedna posle druge, ali dobro. Razumem javnost i dileme. Nema tu dileme. Kad ste vi sigurni u nešto", rekao je Piksi.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: