Fudbal

VELIKI GEST SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Uplakana devojčica će zauvek pamtiti ovaj dan! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler Nikola Milenković oduševio malu navijačicu reprezentacije.

Izvor: X/FSSrbije/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je dobru uvertiru za Evropsko prvenstvo, pošto je na gostovanju savlada Švedsku (3:0). Na tom meču "orlovi" su imali veliku podršku sa tribina, a srpski navijači iz čitave severne Evrope stigli su kako bi nacionalni tim ispratili na veliko takmičenje. Utakmicu će posebno pamtiti jedna devojčica.

Navijačica Srbije napustila je stadion sa vrednim poklonom u rukama, pošto je defanzivac Nikola Milenković odlučio da baš njoj pokloni dres koji je nosio na meču. Odbrana Srbije izgledala je veoma dobro, a Predrag Rajković je uz pomoć Strahinje Pavlović, Nemanje Stojića i pomenutog Milenkovića sačuvao mrežu. Ipak, možda i najbolji potez na meču štoper Fiorentine izveo je posle utakmice.

On je preskočio reklame i došao skroz do tribine na kojo je bila uplakana devojčica. Dres joj je dao u ruke, kako niko ne bi mogao da ga otme - što smo prethodnih godina viđali na stadionima širom sveta - a čini se da su i ljudi pored male navijačice bili zahvalni Nikoli što je baš njoj uručio deo sportske opreme. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Podsećamo, reprezentacije Srbije će prvi put pod tim imenom igrati na Evropskom prvenstvu, a mi ćemo imati predstavnika nakon 24 godine pauze. U grupnoj fazi odmerićemo snage sa Engleskom, Slovenijom i Danskom - dve prvoplasirane ekipe prolaze dalje, a mesta ima i za četiri najbolje trećeplasirane ekipe na kraju grupne faze.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: