Fudbal

HAOS NA TRENINGU ENGLESKE PRED SRBIJU: Zvezde se raspustile, selektor sudio "teniski" meč, navijači upali na teren

Autor Nikola Lalović

Tim Engleske izgleda opušteno, možda i previše...

Izvor: ANNA SZILAGYI/EPA

Fudbaleri Engleske stigli su u Nemačku i odradili svoj prvi trening pred Evropsko prvenstvo. "Gordi albion" počinje takmičenje u nedelju od 21 čas utakmicom protiv Srbije, a dok su navijači u Engleskoj pokušavali da sastave idealan tim Geretu Sautgejtu on je okupio fudbalere i počeo da radi sa njima.

Ipak deluje da su Englezi jako opušteni! Hari Kejn i Kjeran Tripije su igrali nožni tenis protiv Kajla Vokera i Džona Stonsa, a Sautgejt je služio kao sudija! Opuštena atmosfera se videla po mnogo osmeha i šale na treningu i nije delovalo da se iko brine za Srbiju i "orlove" Dragana Stojkovića Piksija. 

Navijači su u velikom broju došli da gledaju trening, a nakon što je Sautgejt raspustio tim neki su čak upali i na teren kako bi se slikali sa omiljenim zvezdama nacionalnog tima! Pogledajte kako je to izgledalo: 

Evropsko prvenstvo počinje u petak duelom Nemačke i Škotske, a Srbija će u nedelju od 21 čas igrati sa Engleskom. Srbija je takođe stigla u Nemačku, a u Nemačkoj je i MONDO! Naš reporter sa lica mesta već vam je preneo utiske kako od strane navijača, tako i atmosferu ispred hotela u koji su u utorak stigli fudbaleri Srbije. U narednim danima očekujte još priča, slika i snimaka sa lica mesta.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: