Fudbal

SUZE NA TRENINGU SRBIJE ZBOG VLAHOVIĆA: Devojčica nije mogla da veruje, Dušan joj ispunio san! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Dušan Vlahović ostao je poslednji da deli autograme posle treninga, a to je izazvalo oduševljenje i suze radosnice. Od izveštača MONDA sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Milutina Vujičića.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Reprezentacija Srbije održala je prvi trening pred početak Evropskog prvenstva i duela sa Engleskom. U Augzburgu je na stadionu "Rosenau" bilo prisutno oko 3.000 navijača. Bilo je veoma zanimljivo, jedna dečak je uleteo na teren i Dušan Vlahović ga je izvukao i sprečio da upadne u problem sa obezbeđenjem.

Nije tu bio kraj zabavi. Srpski igrači su posle treninga krenuli nazad ka svlačionicama i tada su ih "opkolili" navijači i tražili su autograme i uspomene koje će pamtiti. Među njima se najduže zadržao upravo Vlahović. Njih "milion" je došlo sa dresovima Juventusa i tražili su autograme.

Među njima je bila jedna devojčica koja se rasplakala, bile su to suze radosnice pošto nije mogla da veruje da je uspela da dobije autogram od jednog od svojih uzora. Momenat koji će definitivno da pamti. Pogledajte i kako je to izgledalo:

(MONDO - M.V.)

BONUS VIDEO: