Fudbal

HAOS NA TRENINGU SRBIJE, POLICIJA IZVELA DETE U DRESU ZVEZDE! Navijači je gađali bakljama sa tribina, pogledajte

Autori Mladen Šolak Milutin Vujičić

Policija je morala da interveniše dok su izabranici Dragana Stojkovića Piksija trenirali. Od izveštača MONDA sa Evropskog prvenstva, Milutina Vujičića.

Izvor: Milutin Vujičić, MONDO

Reprezentacija Srbije prvi put je trenirala u Nemačkoj, na stadionu u Augsburgu, gde se dogodila jedna neprijatna scena. Pripadnici policije izveli su preko atletske staze jednog dečaka u dresu Crvene zvezde, a dok se to događalo, sa tribina je ka pripadnicima policije doletela baklja. Pogledajte tu scenu:

Prvi trening "Orlova" u Nemačkoj izazvao je veliku pažnju. Na stadionu "Rosenaustadion" okupilo se oko 3.000 gledalaca i velikim aplauzom pozdravili su selektora Dragana Stojkovića Piksija, Dušana Vlahovića i reprezentativce Srbije. U jednom trenutku upravo je Vlahović morao da prestane da radi jer je takođe jedan dečak utrčao na teren, tražeći selfi sa "sedmicom" Srbije. Nakon što je pristao na fotografiju, Dušan ga je ispratio na atletsku stazu, na kojoj je nedugo posle toga policija intervenisala.

Takođe, bilo je i suza zbog Vlahovića, koji je sudeći prema prvom izlasku na teren najpopularniji srpski fudbaler u Nemačkoj, uz dužno poštovanje legendama kakve su Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić. Sigurno da niko u timu nema ništa protiv, samo da "Orlovi" budu pravi kada bude najvažnije - počev od nedelje i utakmice protiv Engleske na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu.

(MONDO - Milutin Vujičić)