Fudbal

SLOBODNO NEKA PROBAJU, PA DA VIDIMO ŠTA ĆE BITI! Englezi kažu da su "pročitali" Tadića, evo šta im je odgovorio

Autor Dušan Ninković

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije zapretio Englezima drugim oružjem.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Evropsko prvenstvo 2024. godine za reprezentaciju Srbije počinje u nedelju uveče (21:00), utakmicom protiv Engleske, a taj susret su na zajedničkoj konferenciji najavili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić. Najiskusniji fudbaler reprezentacije Srbije imao je jedan veoma zanimljiv odgovor srpskim medijima, u kojem kao da je zapretio Englezima.

Novinare je zanimala njegova reakcija na konstataciju nekadašnjeg reprezentativca Engleske Denija Rouza da je potrebno samo zatvoriti "levu nogu" Dušana Tadića. Kapitena Srbije to je nasmejalo, a iz odgovora se čini da je potpuno spreman na takav scenario.

"Ne deluje mi da su nas potcenili, oni su definitivno favoriti za osvajanje turnira, ali to ne mora ništa da znači. Fudbal je 11 na 11 i videćemo ko će da pobedi. To što pričaju da mi zatvore jaču nogu, nek probaju, pa će da vide šta će da bude", rekao je Dušan Tadić, kojeg nekoliko engleskih fudbalera dobro poznaje jer je svojevremeno igrao u Premijer ligi.

Podsećamo, Dušan Tadić je od leta 2014. godine do leta 2018. godine igrao za Sautempton i sa tim timom beležio je odlične rezultate u Premijerligi. Odigrao je 162 meča za tim sa južne obale Engleske, uz 24 postignuta gola i 32 asistencije.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: