Fudbal

"PARTIZAN JE TAKVE UTAKMICE NAJBOLJE IGRAO!" Ivica Kralj otkrio najveći problem crno-belih pred Evropu!

Autor Dušan Ninković

Sportski direktor Ivica Kralj najavio šta Partizan čeka u Evropi.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana vraćaju se u kvalifikacije za Ligu šampiona, a odmah na početku imaće veoma težak zadatak - Dinamo iz Kijeva biće im protivnik u drugoj rundi. Vicešampion Ukrajine ulazi u taj dvomeč kao povlašćena ekipa, pa samim tim i blagi favorit, ali nije zabrinut sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

Nekadašnji čuvar mreže Partizana i reprezentacije ističe da crno-beli imaju veliki motiv da se dokažu protiv tako jakog rivala. Pre toga će crno-beli odigrati niz pripremnih mečeva protiv timova koji su na nivou Lige šampiona, kako bi se četa Aleksandra Stanojevića što bolje pripremila za evropske obaveze.

"Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo. Sutra polazimo na drugi deo priprema gde ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija", izjavio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za klupski sajt.

Legendarni čuvar mreže podsetio je da crno-beli neće imati podršku navijača u revanšu što će ekipi dodatno otežati posao protiv ukrajinskog tima. "Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju", rekao je Kralj posle žreba u Nionu.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: