Fudbal

ALBANAC UZEO MEGAFON I VREĐAO SRBE PRED PUNIM STADIONOM: Posle meča sa Hrvatskom zgrozio sve! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Skandal za skandalom na Evropskom prvenstvu! Sada je napadač Albanije Mirlind Daku iz čista mira vređao Srbe i Makedonce posle utakmice sa Hrvatskom.

Izvor: Streamable/Printscreen

Skandal za skandalom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu! Albanski navijači su provocirali Srbe na sve moguće načine, od unišenja obeležja i uniformi terorističke organizacije OVK, preko paradiranja ispred stadiona na kome igra Srbija u dresovima i sa zastavom tzv. Kosova... Na meču sa Hrvatskom su sramno zajedno sa navijačima Hrvatske skandirali "Ubij Srbina", a sada se desila najveća bruka. 

Reprezentativac Albanije Mirlind Daku je posle meča sa Hrvatskom u kome je Albanija izvukla remi 2:2 prišao navijačima, uzeo megafon i pokrenuo uvredljivo skandiranje upućeno Srbima i Makedoncima. "P**ka im materina, Srbima i Makedoncima", pokrenuo je pesmu Mirlind Daku, prenosi sport1.mk. 

Mirlind Daku je rođen u Gnjilanu na Kosovu 1998. godine, a ovaj 192 centimetra visoki napadač Rubina Iz Kazanja koji je karijeru gradio u Albaniji, na Kosovu i u Hrvatskoj je posle pet nastupa za tzv. Kosovo 2023. prešao da igra za Albaniju i sada je u meču sa Hrvatskom ušao u igru u 85. minutu umesto Reja Manaja. Pogledajte skandiranje koje je poveo:

Umesto da proslavi veliki rezultat svog tima, on je rešio da posle provedenih desetak minuta na terenu sve završi sa skandalom. Vređao je Srbe i Makedonce, a sada će Fudbalski savez Srbije imati novog posla. Nakon što je najavljena žalba UEFA zbog vređanja od strane navijača, sada bi naša krovna fudbalska organizacija morala da se oglasi i ovim povodom. 

(MONDO, sport1.mk N.L.)

BONUS VIDEO: