Fudbal

PIKSI PITAO ACU STOJANOVIĆA KO JE DAO GOL! Hit-scena posle utakmice, selektor Srbije potpuno zbunjen pred kamerom!

Autor Mladen Šolak

Selektor upitao voditelja i iznenadio mnoge.

Izvor: RTS / Printscreen

Reprezentacija Srbije dramatično je osvojila bod protiv Slovenije, golom Luke Jovića u nadoknadi vremena za konačnih 1:1, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je posle meča pod jakim utiskom viđenog. Toliko jakim da nije bio siguran ko je uopšte postigao gol!

Tokom davanja izjave za Radio-televiziju Srbije, selektor je novinaru Aleksandru Stojanoviću uputio pitanje, tražeći da mu potvrdi da li je Jović zaista dao gol.

"Nismo zaslužili da izgubimo, uspeli smo što smo i želeli, da kreiramo veliki broj šansi, neverovatno je da lopta nije htela u gol, ali to je fudbal. Čestitam momcima na mentalitetu i na izrazito jakom karakteru, verovali su. Od prvog dana im govorim da moraju da veruju i da nikad nije kraj dok ne bude kraj. Zasluženo smo dali taj gol, mislim da ga je Jović postigao? Drago mi zbog njega, značiće ovog mnogo za samopouzdanje", izjavio je Stojković za Radio-televiziju Srbije.

Pogledajte Jovićev gol:

Pročitajte koje je poruke poslao selektor Stojković sa konferencije za novinare posle utakmice na stadionu Alijanc arena.

BONUS VIDEO: Poslušajte izjavu Luke Jovića posle utakmice