Fudbal

"IZAĐI MALA, IZAĐI BAR NA ČAS!" Srbi napravili haos u Minhenu - Odlepila je kad je čula šta joj pevaju!

Autor Nikola Lalović

Srpski navijači su pravi hit u Minhenu, i ne samo tu nego i u celoj Evropi.

Izvor: Kurir

Navijači Srbije su napravili spektakl na ulicama Minhena pred meč sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu! Bilo je tu mnogo pesme, ali i međusobnog bockanja, pa su tako nadjačavali Slovence na trgu "Marijenplac" i ne samo to! Vikali su da je "Luka Dončić jedan od nas", što je zasmetalo Slovencima, a jedan momenat pripreme za meč je bukvalno obišao svet!

Između ostalog među pesmama koje su naši navijači pevali bile su "Pukni zoro", "Koktel ljubavi", bilo je naravno i igranja kola usred Bavarske, ali hit je postala pesma koju izvodi Ferid Avdić "Izađi mala". Ona se poslednjih godina često čuje na tribinama i postala je pravi navijački hit. 

Sada su navijači Srbije sa dobrim razlogom počeli da je pevaju. Videli su na jednom od prozora lokalnu meštanku koja je izašla da vidi šta se dešava na "Marijenplacu". Shvatila je da njoj pevaju, oduševila se i izvadila telefon da ih snima! Evo kako je to izgledalo: 

Teško da je Nemica shvatila reči pesme, a po njenoj reakciji deluje da bi se vrlo rado pridružila navijačima Srbije da joj je neko preveo da joj navijači traže da izađe i dođe do njih!

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: