Fudbal

PIKSI IMA DVA NOVA STARTERA ZA DANSKU? Pitali ga za nove igrače: Videćemo, vrlo moguće!

Autor Nikola Lalović

Dragan Stojković Piksi dobio je u finišu meča sa Slovenijom dva nova igrača na koja može da ozbiljno računa!

Izvor: MN Press

Dragan Stojković Piksi je na startu treninga reprezentacije Srbije u Augzburgu prišao Lazaru Samardžiću i popričao sa njim. Bodrio ga je i potapšao po ramenu, a sada je i na konferenciji za medije istakao njegov učinak. Pomenuo je i Veljka Birmančevića koji je takođe ušao u igru u drugom delu. 

"Drago mi je zbog Samardžića i Birmančevića što možemo da računamo na njih. Da li će biti starteri? Vrlo moguće", rekao je Dragan Stojković Piksi kada su ga pitali o učinku pridošlica u nacionalni tim. 

Najveći problem u timu Srbija ima po bokovima i dok na desnom krilu nemamo klasičnog beka već tu poziciju pokrivaju krila na levom boku se povredio Filip Kostić, a Filip Mladenović je dobio žuti karton pa su se na tom mestu menjali i Mijat Gaćinović i Veljko Birmančević. 

"Pitali ste me za Kostića? Moramo pronaći rešenje i pronaći ćemo ga u svakom slučaju-. Raduje me što sem ovoga što se desilo sa Kostićem, mi nemamo problema, svi rade i treniraju i niko se ne žali ni na šta. To meni daje zadovoljstvo da mogu da računam na sve njih. Ja ću donositi odluke ko izlazi, ko ulazi... Što se tiče Danaca, nego šta nego ćemo ići na pobedu!? Kako ste drugačije mislili? Nisu oni pali sa Marsa, nisu oni ljudi koji lete, pa ne možemo. Mi odlučujemo i ja to volim. Ne očekujem ni od koga da odigra za nas, volim što smo u ovakvoj situaciji i budite sigurni da ćemo dati zadnju kap krvi i znoja ostaviti da dođemo do cilja", rekao je selektor. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: