IZGORELA KUĆA LEGENDARNOG SRPSKOG FUDBALERA! Vatrogasci hitno reagovali, ljudi ostali bez struje i vode

Bivšem srpskom fudbaleru Predragu Đorđeviću izgorela je kuća u Grčkoj...

MN Pess

Užasne vesti stižu iz Grčke. Predragu Đorđeviću (51), bivšem srpskom fudbaleru izgorela je kuća u okrugu Iliji, mestu odakle je inače njegova supruga. Kuća je pretrpela ozbiljna oštećenja i zbog svega toga je ceo taj deo ostao bez vode i struje prema pisanju grčkog portala "protothema".

"Morali smo da provedemo noć u svojim dvorištima kako bismo štitili svoje domove. Da nije bilo brze reakcije vatrogasaca, naši domovi bi završili u plamenu", rekli su meštani tog dela Grčke i opisali sa kakvim se užasom suočavaju zbog velikih požara.

Do svega ovoga došlo je zbog požara koji je počeo da se šrii iz dela Alpohori. Odatle je vatra stigla i do kuće čuvenog fudbalera i došlo je do ozbiljnih oštećenja. Nije navedeno da li je Predrag došao do kuće posle intervencije vatrogasaca.

Đorđević je rođen u Kragujevcu i tamo je počeo karijeru. Potom je otišao u Crvenu zvezdu gde nije uspeo da se izbori za mesto u timu pa je prosleđen Spartaku iz Subotice. Odatle je otišao u Panilijakos i igrao je u trećoj ligi Grčke. Uveo je klub u najjači rang takmičenja i onda je potpisao za Olimpijakos. Tamo je proveo 13 godina i osvojio je 12 titula, pet Kupova i jedan Superkup. Tri puta je proglašen za najboljeg stranca u grčkom šampionatu, dok je u sezoni 2003/04 bio najbolji asistent lige. Za reprezentaciju je upisao 37 nastupa, igrao je od 1998. do 2006. godine.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Navijači Srbija - Slovenija na Marijan placu u Minhenu  MONDO/Milutin Vujičić