Fudbal

FUDBALERI PLAKALI, LEKARI SE BORILI ZA ŽIVOT! Najpotresnija scena na EURO 2024: Odmah sakrili sve da se ne vidi!

Autor Mladen Šolak

Mađarski fudbaler pretrpeo je snažan udarac posle kojeg je ostao na zemlji nepomičan.

Izvor: RONALD WITTEK/EPA

Jeziva scena na utakmici Evropskobg prvenstva Škotska - Mađarska! Napadač Barnabaš Varga ostao je da leži nepomično posle sudara sa golmanom Škotske Angusom Gunom.

Scena je bila krajnje uznemirujuća, dok su mađarski igrači u šoku stajali nad povređenim napadačem, a deluje i da je kapiten Dominik Soboslaj plakao. Dok je ceo stadion prati borbu lekara da Varga bude dobro, redari i članovi lekarskog tima sakrili su tu scenu zastorom. Pogledajte:

Ovog puta Varga nije povređen direktnim udarcem u glavu, već deluje da je bio udaren u vrat, u toku borbe za poziciju. Škotski golman udario je svog saigrača, a Mađar je bio blizu i posledica je delovala stravično. Nekoliko minuta nakon te scene, stadionom se prolomio aplauz jer je bio iznet na nosilima.

U toku večeri isplivao je prvi snimak ispred bolnice, u koju je Mađar odmah sproveden.

Prva vest - svestan je!

Između 23 časa i ponoći, stigla je i prva vest o Vargi, da je svestan! Izveštač "Dejli mejla" sa stadiona javio je da je Mađar budan i da se oporavlja. On je napadač Fenercvaroša koji je prošle godine dao 29 golova za tim Dejana Stankovića i imao ogromne zasluge za osvajanje titule. 

(MONDO - M.Š)