Fudbal

"BILO JE UŽASNO, NISAM SMEO NI DA POGLEDAM!" Horor na Evropskom prvenstvu: Kad sam čuo kako je puklo, znao sam!

Autor Nikola Lalović

Fudbaleri Mađarske ostali su zatečeni kada je Barnabas Varga pao i ostao nepomičan na terenu.

Izvor: Youtube/ Nemzeti Sport Online

Svi su se zabrinuli kada su videli kako Barnabas Varga pada na travu na meču Škotska - Mađarska i ostaje da leži nepomičan na terenu. Videli smo i kako je kapiten Dominik Soboslai uradio sve kako bi pomogao saigraču, a sada je igrač koji je bio najbliži Vargi podelio svoje impresije ovog događaja. Defazivac Ednre Botka je bio odmah pored Varge i znao je odmah da nas čeka drama na Evropskom prvenstvu!

"Bio sam jako blizu i čuo sam kako je puklo, tako da sam znao da je neko u velikom problemu. Bio sam tužan kada sam video Barnija kako leži tamo. Bio je u jako lošem stanju, bilo je jako uznemirujuže. Nadam se da će se oporaviti i da će mu uskoro biti bolje", rekao je za "Nemzeti sport" iskusni 29-godišnji desni bek Mađarske.

Napadač Roland Salai takođe je ostao jako potresen onim što je video na terenu. Ipak kada je čuo da je saigrač dobro i da će se oporaviti bilo mu je lakše.  "Bilo je užasno videti Barnija Vargu tako, ali njegovo stanje je stabilno. Verovatno će mu biti potrebna manja operacija, ali smo svi uz njega i želimo da se što pre oporavi. Desila se strašna stvar, ali borimo se", rekao je on.

Drugi desni bek nacioanalnog tima Bendeguz Bola je takođe užasnut scenama sa terena. "Ono što se desilo izgledalo je užasno, nisam smeo ni da pogledam! Zbog ovoga se svi osećamo loše nakon meča ali probali smod a se borimo i hvala Bogu uspelo nam je. Hteo sam da istrčim sa stadiona kada je Kevin dao gol" rekao je Bendeguz Bola. 

Mađari su sada sa tri boda treći na listi ekipa koje su trećeplasirane u svojim grupama i nadaju se da će se kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe kvalifkovati za osminu finala. Ipak moraće da sačekaju da se završi kompletna grupna faza da bi znali da li idu kući ili u nokaut fazu.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

Tagovi