Fudbal

LUKA MODRIĆ NE VERUJE U PORAZ SRBIJE! Rekli mu da postoji šansa, on odmahnuo glavom! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Luka Modrić se oprostio od Eura, iako postoji šansa da nastavi da igra!

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić /Youtube/ HNL NOGOMET

Neverovatne mečeve gledamo u trećem kolu grupne faze Eura, pa je tako Mađarska dala gol u 100. minutu, a Italija u 98. Ta dva gola su praktično izbacila Hrvatsku sa Evropskog prvenstva, ali i dalje ima nade za "vatrene". U igri ih drži doduše samo teorija i mnogo toga treba da se poklopi. Hrvatska je treća u svojoj grupi, ali pošto su pregaženi sa 3:0 od strane Španije imaju jako lošu gol razliku. 

Ipak, Hrvati imaju šanse za prolaz dalje. U poretku trećeplasiranih timova znamo da su Austrija, Slovačka i Mađarska već iznad njih sa tri boda, ali ostaju Slovenija i Hrvatska sa po dva i Češka sa bodom. Ukoliko Česi izgube svoj meč od Turske, a Gruzja bude poražena od Portugala, Hrvati će ostati iznad njih. A onda ostaje naša grupa.

Slovenija ima gol razliku 2:2, a Srbija 1:2. Ukoliko mi remiziramo sa Dancima, a Slovenci izgube sa više od gola razlike od Engleske Srbija ide dalje. Ipak ako Srbija bude poražena, a Slovence Englezi pobede sa četiri gola razlike Hrvatska ide dalje. U poraz Srbije i toliko ubedljiv poraz Slovenije Luka jednostavno ne veruje.

"Ma teoretski postoji šansa, ali teško, nama se nikad ništa nije poklopilo. Trebalo je juče sa tim bodom, ali videli ste šta se dogodilo. Opet 99. gol, prošlu u 95. danas u 98. minutu tako da nekad nije suđeno", rekao je neutešni Luka posle meča. Pogledajte njegovu reakciju: 

Luka Modrić u suzama
Izvor: Youtube/HNL Nogomet

 (MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: