Fudbal

SRBI RASPALILI KOLO NASRED MINHENA: Jedna poruka digla sve u trans, pa naravno da se ložimo! (VIDEO)

Autori Milutin Vujičić Nikola Lalović

Navijači Srbije su u sjajnom raspoloženju u MInhenu! Od izveštača MONDA sa Euro 2024 Milutina Vujičića

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Navijači Srbije su preuzeli Minhen i sada kreće šou! Kada su Srbi umarširali na "Marijenplac" zapevali su "Marš na Drinu" i sve drugo oko njih je utihnulo. A kada je selektor Dragan Stojković Piksi govorio da želi da vidi samo pozitivu i da mora da se podrži ovaj tim, upravo je na ovakve stvari mislio. 

"Ložimo se, ložimo" pisalo je na jednom od transparenata naših navijača i naravno da će se navijači "ložiti" na pobedu! Došli su iz svih krajeva Srbije, bilo je i mnogo onih koji žive i rade u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji i okolnim zemljama, a videli smo i zastavu iz Gajdobre! Čvarkov i Torbica bi rekli - da tu dalje ne kopamo i ne pitamo šta se desilo. 

Naravno, ne mogu Srbi bez kola! Zaigralo se kolo nasred glavnog minhenskog trga, a videli smo navijače sa dresovima Srbije, zastavama, ali i mnogo onih koji su poneli posebno omiljen rekvizit - šajkaču! Pogledajte kakva je trenutno atmosfera na "Marijenplacu": 

Nisu bili potrebni trubači ili harmonika navijačima, oni su sami sebi davali ritam i igrali i pred ovaj meč deluju makar duplo raspoloženiji i "naloženiji" nego pred meč sa Slovenijom. A i pred meč sa Slovenijom su bili u svom elementu i oduševili su sve neutralne ljubitelje fudbala.

Do 21 čas ima mnogo vremena, a čekamo da vidimo da li će se na "Marijenplacu" pojaviti i poneki Danac. Sa Slovencima je makar bilo nadglašavanja, tako je zanimljivije! Uživajte u kolu koje se zaigralo u Minhenu:

(MONDO, N.L. M.V.)

BONUS VIDEO: