Fudbal

ALBANCI PROVOCIRALI SRBE? POLETELE FLAŠE U MINHENU! Izbio potpuni haos, hitno reagovala policija - pogledajte!

Autor Dušan Ninković

Burno u Minhenu pred meč Srbije i Danske.

Izvor: Milutin Vujičić/MONDO

Nekoliko sati pred meč na Evropskom prvenstvu između reprezentacija Srbije i Danske, na Marijen Placu u Minhenu izbila je tuča među navijačima! Zbog dešavanja na trgu morala je da interveniše i nemačka policija, koja se nalazila u blizini i hitno je stigla na mesto događaja.

Navodno, ponovo su u centru pažnje bili albanski navijači koji su došli na Marijen Plac kako bi izazvali incidente, a tokom navijačke tuče letele su i flaše. Pogledajte kako je bilo u Minhenu:

Ovo je drugi incident koji albanski navijači započinju u Nemačkoj, pošto su i u Gelzenkirhenu želeli tuču sa Srbima - tamo su napali jedan od gradskih kafića dok su navijači sedeli u bašti, ali su naišli na neočekivano jak otpor. Nakon kratke razmene "vatre" morali su da se povuku i da pobegnu sa mesta zločina. U međuvremenu je reprezentacija Albanije ispala da Evropskog prvesntva.

Podsećamo, reprezentacija Srbije protiv Danske od 21:00 igra treći meč grupne faze, a pobeda donosi siguran prolaz u nokaut fazu. Moguće je da će nam za mesto među 16 najboljih timova biti dovoljan i remi, ali ne treba već sada kalkulisati oko toga.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: