Fudbal

"DANCI, DANCI, VI STE OVDE STRANCI!" Posle haosa na trgu Srbi ušli u metro! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Navijači reprezentacije Srbiej imajuu kreativnu prozivku za rivala.

Izvor: Mondo

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Danske u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva. Meč je na programu od 21:00 u Minhenu, a sukobu na ulicama odigrali su se četiri sata ranije - kada su albanski navijači napali srpske na Marijen Placu. Reagovala je policija, bilo je baklji, suzavaca i hapšenja, a na kraju su se svi razišli.

Deo navijača uputio se ka stadionu Bajerna na kojem će kasnije biti odigran meč, a Srbi su smislili kreativan način da "peckaju" rivala. Iako danskih navijača nema mnogo po Minhenu u ovom trenutku, oni koji su se našli u prevozu do stadiona mogli su da čuju povike "Danci, Danci, vi ste ovde stranci". Sudeći po broju navijača na ulicama, to je u potpunosti tačno.

Srpski navijači bili su izuzetno brojni i na prva dva meča reprezentacije, a očekuje se da bi podrška večeras mogla da bude još veća nego protiv Slovenije. Ukoliko to bude slučaj imaćemo priliku da još jednom čujemo kako čitav stadion peva "Bože pravde", a to bi mogao da bude vetar u leđa reprezentativcima ka velikom uspehu.

(MONDO/D. N.)