SRAM BILO NESREĆNOG SUDIJU, IMA PROBLEM SA SRBIMA! Dejan Nedić oštriji nego ikad: Video je, a nije hteo da javi!

Komentaror suđenja na RTS-u oštro kritikovao sudiju u VAR sobi na utakmici Srbija - Danska.

RTS/screenshot

Poznati srpski fudbalski sudija Dejan Nedić optužio je nemačkog arbitra Bastijana Dankerta da je tendenciozno i zlonamerno oštetio Srbiju na Evropskom prvenstvu u svojoj zemlji. U utakmici Srbije protiv Danske, Dankert nije u završnici ukazao glavnom arbitru da proveri na ekranu situaciju u kojoj je napdač Srbije Aleksandar Mitrović bio povučen u kaznenom prostoru, pri rezultatu 0:0.

“Bio sam ljut kao ris. Sinoć nisam hteo da mnogo pričam, a sada kažem - sram bilo onoga koji je danas uradio šta treba (na utakmici Ukrajina - Rumunija, prim out), a juče nije. To je Nemac, Bastijan Dankert, poznati VAR sudija i danas je lepo presudio, isto i prekjuče, nakjuče, samo juče nije hteo da presuđuje u VAR-u, kod oba povlačenja”.

“Nije hteo da ukaže, a da jeste, ubeđen sam da bi onaj mali i pošteni Francuz otišao da vidi. Kažem namerno za njega ‘pošteni’, za drugog neću taj pridev, jer očigledno ima problem sa nama. Da mu je ukazao na povlačenje i udaranje Mitrovića, sigurno bi otišao da vidi”

Nesrećni Dankert je danas ispravno uradio ono što juče nije hteo, tendenciozno i ružno. Ostao sam dužan sebi i naciji, narodu i reprezentaciji da ovo kažem”, dodao je Nedić gostujući na Radio-televiziji Srbije.

(MONDO - M.Š.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Piksi po sletanju na aerodrom  Kurir