Fudbal

VELIKA "KRAĐA" U SRPSKOM FUDBALU! Crvena zvezda odvela dva najveća talenta iz Partizana

Autor Milutin Vujičić

Ozbiljan udarac na Partizan, dvojica talentovanih igrača prelaze u Crvenu zvezdu.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda je "otela" Partizanu dvojicu talentovanih napadača rođenih 2010. godine, iskoristivši lošu situaciju u Humskoj. U pitanju su Filip Lazović i Uroš Kikić koji su potpisali ugovor sa crveno-belima, tako da će pojačati njihovu konkurenciju u mlađim kategorijama, uz nadu da će jednoga dana stasati i za prvi tim.

Obojica su se profilisali kao odlični napadači, a Lazović je čak nosio i kapitensku traku Partizana u Ligi mlađih pionira. Postigao je šest golova, dok je Kikić dao dva više, a nema sumnje da će ovo biti veliko pojačanje za tim trenera Slaviše Šuše. S druge strane, Partizan je doživeo još jedan poraz van terena pošto ne uspeva da zadrži svoje najtalentovanije igrače, niti da im ponudi uslove zbog kojih ne bi "trčali" kod večitog rivala.

Što se tiče prvog tima, ovog leta se očekuju velike promene s dolaskom trenera Aleksandra Stanojevića. Već su stigli Đorđe Jovanović iz Bazela, Nikad Mujakić iz Ankaragučua, Kervin Arijaga iz Minesote i Zubairu Ibrahim iz Jedinstva sa Uba.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)