Fudbal

ONI SU BUDUĆI SRPSKI GOLMANI - ŠAMPIONI: Talenti u Zrenjaninu pokazali šta znaju među stativama

Autor Mladen Šolak

Održan je još jedan tradicionalni "Duel golmana" u Zrenjaninu

Izvor: Mondo

U Zrenjaninu je održan četvrti "Duel golmana", u kojem je učestvovalo 76 mladih čuvara mreže iz ukupno 10 gradova. Najmlađi golmani su kroz takmičenje prošli tako što su imali četiri "stanice", a oni stariji su imali jednu i proglašeni su i najbolji čuvari mreže.

Golman zrenjaninskog "Sporta" Đorđe Kojić bio je najbolji u generaciji 2007/08, Matija Terzin bio je najbolji u godinu mlađoj generaciji, a pobednici su i Jovan Janković (2011) iz ŠG "Refleks" iz Kragujevca, Miloš Jovanović (2012) iz Škole golmana "Jovanović" iz Beograda, Predrag Radovanović (2013) iz zrenjaninske Akademije Bambi, Vladimir Kljajić (2014) iz Škole golmana Bistirca, Viktor Marković (2015) iz Škole golmana "Jovanović" i Maksim Krstojević (2017) iz Novog Sada.

"Takmičenje je postalo tradicionalno i svake godine je na višem nivou. Bilo je zanimljivo posmatrati kako se deca nadmeću da budu najbolji i koliko su posvećena. Srešćemo se narednog juna na istom mestu, peti put", rekao je Delivoje Šarenac, organizator takmičenja i legendarni golman Proletera za "Sportski žurnal".

Tagovi