ZBOG JOVETIĆEVOG POTPISA TRESE SE BALKAN! Ovo niko nije očekivao, Stevan ima novi klub?

Kapiten reprezentacije Crne Gore postaće novi fudbaler Borca iz Banjaluke!

MN Press

Fudbaleri Borca iz Banjaluke osvojili su šampionsku titulu u Bosni i Hercegovini prethodne sezone, a pred kvalifikacije za Ligu šampiona će odjekivati transfer bombe Republikom srpskom! Nakon što se pojavila informacija da će Crvena zvezda poslati Kingsa Kangvu u Borac, mediji iz BiH prenose da je blizu potpisa sa "Velikanom iz Platonove" i Stevan Jovetić (34)!

Jedan od najboljih crnogorskih fudbalera svih vremena trenutno je slobodan igrač i na korak je od potpisa, tvrdi "Klix.ba". Navodno, ugovoreni su svi detalji, pa će Jovetić kao slobodan igrač pojačati Borac i predstavljati mu najjačeg aduta u predstojećim evropskim kvalifiakcijama. Stevan će tako postati najveće pojačanje nekog kluba iz BiH ovog leta, a verovatno i jedno od nazvučnijih imena koja su ikada igrala tamošnju Premijer ligu.

Stevan Jovetić je ponikao u Mladosti iz Pdogorice, a još tokom mlađih kategorija preselio se u Beograd gde je obukao dres Partizana. U crno-belom dresu stigao je i do seniorskog tima, čiji je deo bio dve sezone, pre nego što je počeo karijeru daleko od Balkana. Ređali su se Fiorentina, Mančester siti, Inter, Sevilja, Monako, Herta i Olimpijakos sa kojim je na kraju prethodne sezone osvojio Konferencijsku ligu.

Čak 78 puta bio je reprezentativac Crne Gore i na tim mečevima postigao je 36 golova. Već godinama je kapiten nacionalnog tima, za koji bi imao i više nastupa da nije bilo povreda koje su mu ometale sjajnu karijeru. Sa Partizanom je osvojio duplu krunu u Srbiji, sa Mančester sitijem bio je šampion Engleske, a dva puta je proglašavan za najboljeg fudbalera svoje rodne zemlje. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jurih Karolina novi fudbaler Borca  FK Borac