NA EVROPSKOM PRVENSTVU NEMA LUĐEG OD NJEGA! Nemac više ne izgleda ovako - opet je promenio lični izgled

Pogledate sa kojim stajlingom poznati nemački fudbaler dočekuje utakmicu protiv Španije u četvrtfinalu.

RONALD WITTEK/EPA

Reprezentativac Nemačke Robert Andrih (29) ofarbao je kosu u roze boju pred utakmicu četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Španije u petak od 18 časova u Štutgartu. Mnogi će se odmah setiti kako su se Rumuni farbali na Svetskom prvenstvu 1998. godine.

On je na ovom turniru već menjao boju frizuer, pa je u osmini finala protiv Danske igrao sa plavom kosom, a onda je u danima do Španije ponovo pozvao frizera i opet promenio izgled. Pogledajte kako Andrih izgleda danas (četvrtak) i kako je izgledao do danas:

Andrih je borbeni vezista Bajer Leverkuzena, koji je za "A" reprezentaciju debitovao tek sa 28, tačno 10 godina od kada je igrao za mlade kategorije Nemačke kao đak Herte. U međuvremenu je igrao za Dinamo Drezden, Vehen Vizdbaden, Hajdenhajm, Union Berlin i od 2021. za Bajer Leverkuzen, sa kojim je ove sezone osvojio titulu.

Defanzivni vezista Nemačke igrao je u sve četiri utakmice na Evropskom prvenstvu kao jako važan član tima Julijana Nagelsmana u sredini terena. Sigurno je da ga u petak očekuju dosad najveći izazovi.

Anketa
Glasalo je 570 korisnika