MESI GA DRŽAO U RUKAMA KAO BEBU, SAD VREDI 90 MILIONA EVRA! Fotka postala viralna, nije montaža!

Nije u pitanju fotomontaža, slika na kojoj Lionel Mesi drži šestomesečnog Lamin Jamala je autentična...

Youtube/adidas Football/printscreen/X/viewer9

Lamin Jamal nova je mlada zvezda svetskog fudbala. Napuniće 17 godina 13. jula i o njemu se uveliko priča. Jedan je od predvodnika Španija na Evropskom prvenstvu i usred takmičenja pojavila se jedna fotografija za koju su mnogi mislili da je u pitanju fotomontaža. Na njoj se nalazi Lionel Mesi koji drži šestomesečnu bebu u rukama. Pisali su da je to upravo Jamal.

Navijači nisu mogli da veruju, mislili su da je neko lažirao sliku. Međutim, oglasio se Laminov otac, kao i čovek koji je slikao to za španski list "Sport". Čim se to pročulo slika je postala viralna i samo se o tome priča. "Preneo mu je svoje fudbalske sposobnosti", našalio se jedan od navijača.

Fotografija je nastala u decembru 2007. godine kada je klub organizovao pravljenje kalendara u dobrotvorne svrhe. Tada je Jamal imao oko šest meseci, a Mesi 20. "Na tom događaju učestvovali su svi prvotimci Barselone. Svaka fotka imala je posebnu temu. Ne sećam se odakle je Laminova porodica došla, ne mogu da se setim toga", rekao je fotoreporter koji se našao na jednoj od fotki sa njima.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko je sve u životu moguće. Niko u decembru 2007. godine nije mogao ni da pomisli da će Leo, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, da drži u rukama bebu čija vrednost danas se procenjuje na 90 miliona evra!

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Pitali smo Argentince ko je bolji - Mesi ili Maradona  MONDO/Milutin Vujičić