OFK BEOGRAD "UKRAO" NAJTALENTOVANIJEG PARTIZANU! Blistao protiv Ajaksa iz Sitija, pa napustio crno-bele!

Mladi fudbaler Vasilije Grbović crno-beli dres Partizana zamenio plavo-belim OFK Beograda.

Instagram/ofkbeograd1911/printscreen

Dok se prvotimci Partizana u Rusiji pripremaju za novu sezonu Superlige Srbije, ali i evropske kvalifikacije, u Beogradu se događaju transferi koji se navijačima ni malo ne sviđaju. Nakon što je Crvena zvezda "ukrala" dva velika talenta - Filipa Lazovića i Uroša Kikića - u Humskoj je pojačanje pronašao i OFK Beograd!

Novi igrač plavo-belih je Vasilije Grbović, jedan od najboljih igrača u Partizanovoj generaciji 2008. Snažni napadač bio je udarna igla tima u prethodnoj sezoni, a sada će fudbalski nastaviti da se razvija na drugom kraju grada, u dresu novog člana Superlige Srbije.

"Vasilije Grbović, talentovani momak iz omladinske škole Partizana pojačava redove naše porodice. Pred njim su velika dela u budućnosti. Dobro nam došao", navodi se u objavi na zvaničnom kanalu "Romantičara" Karaburme. Pogledajte kako je Vasilije predstavljen u novom klubu:

Tokom proleća je Grbović odigrao neke spektakularne mečeve za Partizan. On je na takmičenju "Future cup" u Amsterdamu blistao protiv nekih od najboljih evropskih timova, a  na kraju je stigao i do titule najboljeg strelca! Crno-beli su na tom takmičenju osvojili drugo mesto, a ekipa u kojoj je Grbović bio najbolji pojedinac pobedila je domaćina Ajaks, Mančestar siti, Anderleht...

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Albert Nađ o sezoni Partizana  MONDO/Nikola Lalović