SVE SE ČULO, U KAMERU PROZVAO MAMINOG SINA: Klinac od 16 godina je senzacija EP, kažu da je novi Mesi!

Lamin Jamal je postigao gol protiv Francuske i tom prilikom je ponizio Adrijena Rabioa, fudbalera koji ga je pre toga "peckao".

X/@FabrizioRomano/Printscreen

Španija se plasirala u finale Evropskog prvenstva pobedivši Francusku (2:1), a apsolutni junak bio je Lamin Jamal, dečak koji nema još ni 17 godina. Najtalentovaniji fudbaler sveta postigao je maestralan pogodak za izjednačenje u 21. minutu kada je sa preko 20 metara "odapeo strelu" levom nogom, a golman Majk Manjan nije mogao ništa da uradi!

Bio je to samo jedan od brojnih dokaza koje smo dobili tokom turnira da je Jamal velika zvezda u nastajanju, a čini se da je to posebno na svojoj koži osetio francuski reprezentativac Adrijen Rabio. Njemu su se "smučile priče" o talentovanom dečaku iz reprezentacije Španije, koje je slušao uoči meča, tako da je odlučio da prozove tinejdžera. Jamal mu nije odgovorio u istom stilu, nego je na delu pokazao šta zaista ume.

"Ako stvarno Lamin hoće da igra u finalu, moraće da pokaže mnogo više nego do sada", rekao je kranje nepotrebno Rabio, da bi fudbaler Barselone pokazao da može i više od toga. Pogledajte gol koji je postigao protiv Francuske:

Gol Lamina Jamala protiv Francuske  Youtube/RTS

Nije zaboravio reči "maminog sina", kako inače zovu Rabioa jer mu je majka agent, nego je na kraju utakmice, kada je Španija obezbedila pobedu, pred kamerama pokazao šta misli o njemu: "Hajde sad pričaj, pričaj sada!", ponavljao je tinejdžer koji je dobio nagradu i za igrača utakmice.


Na konferenciji za medije nije želeo da duži priču, rekao je da "zna onaj kome je upućena poruka", pošto je sada više fokusiran na 14. jul i finale Evropskog prvenstva u Berlinu. Videćemo da li protiv Engleske ili Holandije.

Podsetimo, Španija ima veliki problem pred finale jer je Alvara Moratu povredio radnik obezbeđenja.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ovacije za Novaka Đokovića na Alijanc areni  Kurir

(MONDO - M.V.)