MILAN POKUŠAO DA "OTERA" LUKU JOVIĆA! Već su spremili zamenu, protivnik nije pristao na razmenu!

Neočekivane vesti iz Italije, pošto je delovalo da su Milan i Jović pronašli zajednički jezik.

SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Kada je delovalo da se konačno skrasio, Luka Jović je doživeo "izdaju" - Milan je u prethodnom periodu pokušao da zarije nož u leđa srpskom napadaču i da ga trampi pre početka nove sezone. Iako su ranije stizale informacije da će na "San Siro" stići samo jedan napadač sa kojim će Luka deliti minutažu, sada se čini da će prelazni rok biti drugačiji od najavljenog.

Italijanski "Skaj" prenosi da je Milan spreman da angažuje prvog napadača, ali i da Luku Jovića ponudi u razmeni za nekog drugog ofanzivca koji bi bio zadovoljan ulogom rezervne opcije. Navodno, slavni tim već je ispitivao teren oko engleskog napadača Tamija Ejbrahama, a sa Romom su želeli da obave razmenu po kojoj bi srpski fudbaler završio na stadionu "Olimpiko" u Rimu - na šta "Vučica" nije pristala.

Engleski napadač nema budućnost u italijanskom timu i svima je jasno da je rastanak najbolja opcija, ali... Roma je spremna za razmenu, samo što joj se ne sviđa da iz Milana ka Rimu krene Luka Jović. Žele nekog drugog fudbalera, zbog čega je i propala potencijalna selidba jedinog strelca Srbije na Evropskom prvenstvu koje je i dalje u toku.

Inače, finalni meč između Španije i Engleske spustiće zavesu na turnir u nedelju uveče, a nakon toga će Milan krenuti po Alvara Moratu. Prve opcije bile su Džošua Zirkze i Romelu Lukaku, ali je sada ideja čelnih ljudi kluba je da kapiten španske reprezentacije bude prva opcija u napadu za narednu sezonu, a očigledno će u narednom periodu pokušati da mu nađu drugačijeg partnera - umesto Luke Jovića.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Luka Jović prvi na treningu, Piksi daje savete Samardžiću  MONDO/Milutin Vujičić