PARTIZAN IGRAO SA IGRAČEM VIŠE I JEDVA POBEDIO: Saldanja u 93. minutu spasio crno-bele!

Sve je izgledalo kao da će Partizan kiksnuti, ali na kraju je Mateuš Saldanja spasio crno-bele i doneo im prva tri boda u sezoni!

MN Press

Partizan se mučio, ali je pobedio na startu Superlige! U prvom kolu su igrali sa Napretkom na stadionu "JNA" kao gosti i pobedili su 1:0 golom Mateuša Saldanje u 93. minutu! Iako je gotovo pola sata crno-beli tim igrao sa igračem više na kraju je Mateuš Saldanja svojim individualnim kvalitetom jedva doneo prva tri boda timu. 

Sve je krenulo sa prečkom koju je Aleksandar Šćekić pogodio na startu meča u četvrtom minutu. Da je crnogorski vezista pogodio na startu verovatno bismo gledali mnogo drugačiji meč, ali se to nije desilo. Dugo se ništa bitno nije dešavalo, a onda je Nemanja Trifunović promašio iz kaznenog prosotra. Do kraja poluvremena samo je još jednom zapretio Šćekić, ali lopta nije htela u gol.
Redom je u drugom poluvremenu Aleksandar Stanojevič uvodio Gajasa Zahida, Nemanju Nikolića, Ksandera Severinu, Bibrasa Natha i Mateju Stjepanovića. ali ništa nije pomoglo crno-belima. Kada je Miloš Toševski dobio crveni karton u 67. minutu crno-beli su krenuli u totalnu ofanzivu, a ona je urodila plodom nakon 90. mintuta.

U jednom od poslednjih napada odigrao je dupli pas sa mladim Matejom Stjepanovićem Mateuš Saldanja, uspeo je da pogodi mrežu Vladimira Savića u 93. minutu i tako spasi crveno-bele od kiksa!

Uživo
22:56

KRAJ! POBEDA PARTIZANA!

Fudbaleri Paritzana su sa minimalnih 1:0 pogotkom Mateuša Saldanje na startu Superlige savladali Napredak. 

22:52

93. minut: GOOOL!

Saldanja je heroj! MAteja Stjepanović je odigrao dupli pas sa Brazilcem, a onda je Saldanja ubacio loptu u mrežu! U 93. minutu poveo je Partizan 1:0! 

Saldanja je skinuo dres i dobio je žuti karton. 

22:52

92. minut: AUUU! 

Saldanja je prošao u kazneni prostor sa strane, centirirao, ali nije bilo nikoga da postavi nogu i pogodi za 1:0! 

MN Press 

22:51

90. minut: Još pet minuta!

Toliko ćemo gledati nadoknade! Sve manje vremena za Partizan. 

22:45

86. minut: Drama! 

Ostavio je loptu Natho koji je ušao sa klupe, ali šutirao je preko gola!

22:27

67. minut: CRVENI KARTON!

Mogao je baš, baš ozbiljno da povredi fudbalera Partizana Miloš Toševski! Uleteo mu je sa dve noge i novi levi bek Partizana Miloš Đurđević je pao kao pokošen. VAR je pregledao ovu odluku i nije je promenio!

22:20

60. minut: Nova izmena!

Ksander Severina će zameniti Alda Kalulua!

22:20

Baklajada navijača Partizana!

This browser does not support the video element.

Bakljada navijača Partizana protiv Napretka  MONDO/Dušan Ninković

22:11

51. minut: Au kakav udarac!

Kakav udarac! Nebojša Bastajić je sa strane šutnuo, lopta je felšom išla pravo u mrežu, a sjajnom paradom je Aleksandar Jovanović uspeo da izbaci loptu u korner. Posle kornera nije Napredak zapretio. 

MN Press 

22:09

IDE U TOTALNU OFANZIVU STANOJEVIĆ!

Na startu drugog poluvremena dve izmene koje će Partizan učiniti mnogo ofanzivnijim. Gajas Zahid menja Aleksandra Šćekića, a umesto Goha ulazi klasični napadač Nemanja Nikolić. 

21:48

POLUVREME! Nema golova!

Nije bilo golova u prvuh 45 minuta! Nekoliko prilika smo videli na startu, onda je viđeno jedno zatišje i do kraja poluvremena smo tek u finišu videli još jednu šansu za Ščekića. 

MN Press 

21:41

41. minut: Opet Šćekić!

Saldanja je prošao sa strane, niko nije mogao da ga sustigne, ali kada je poslao loptu ka visokom crnogorskom vezisti lopta je otišla previše iza leđa i nije bilo gola. 

MN Press 

21:34

33. minut: Konačno nešto!

Pokušao je iz srca šesnaesterca Nemanja Trifunović, ali je preslaba bila njegova lopta. Ostaje 0:0. 

MN Press 

21:13

A evo i Grobara na tribinama

This browser does not support the video element.

Grobari posle godinu dana u Humskoj  MONDO/Dušan Ninković

21:04

4. minut: PREČKA!

Naleteo je na loptu iz drugog plana Aleksandar Šćekić i pogodio je prečku! A onda je i preko Mateje Bubnja Napredak zapretio. Zatim je Savić jedva odbranio šut Kalulua, zaista je ovo start koji obećava!

21:01

Počeo je meč! 

Fudbaleri oba tima su na terenu i počeo je meč! Čuju se i navijači Partizana koji su se vratili na "JNA" posle godinu dana.

20:32

Sastavi!

PARTIZAN: 4-2-3-1 Jovanović - Antić, Mujakić, Marković, Đorđević - Arijaga, Šćekić - Kalilu, Goh, Trifunović - Saldanja


NAPREDAK: 4-2-3-1 Savić - Bukorac, Marinković, Bubanj, Vukajlović - Krstić, Čubra - Bastajić, Tošeski, Stojiljković - Karaklajić

20:22

Na JNA, a Partizan gost!

Fudbaleri Partizana će biti gosti na svom terenu zato što 

20:00

Počela je Superliga!

Videli smo spektakularan početak sa čak četiri gola u jednom poluvremenu, a sada je red da i fudbaleri Partizana počnu svoju sezonu! Od 21 čas igraju sa Napretkom