PRINC TAME I "BOG" DOČEKALI KOSTU! Ovako se ide u Ligu šampiona - cela zemlja priča o ovom spotu i dresu!

Promotivni spot za novi dres Aston vile morate da pogledate.

Instagram/blacksabbath/MN Press

Aston vila sjajno je predstavila novi izgled dresa za novu sezonu, u kojoj će ga nositi i srpski fudbaler, Kosta Nedeljković. Glavne zvezde promotivnog spota su članovi kultnog hevi-metal benda "Blek Sabat" iz Birmingema, pa video-klip počinje tako što pevač Ozi Ozborn poziva basistu Gizera Batlera, svi oni sve vreme kroz spot pevaju "Up the Villa" (Napred Vila), Ozi poziva suprugu da je pita gde su mu kopačke "Predatorke"

Aston vila je na sjajan način odala poštovanje i nekadašnjim igračima, pa se jedna navijačica moli bivšem štoperu Aston vile, Polu Mekgratu (64), koji je za sedam godina u Vili (1989-1996) stekao nadimak "Bog". "Molim te, Bože, da igram za Vilu"

Takođe, u spot se uključio i nekadašnji centarfor Gabrijel Agbonlahor, koji je prethodnih godina skretao pažnju na sebe kao komentator izricanjem neverovatnih komentara na račun Nemanje Vidića, poput onog da je Srbin bio "precenjem" i slično. On je molio trenera Unaija Emerija "Unai, spreman sam, mogu da igram".

Naravno, spot nije mogao da prođe bez Argentinca Emilijana Rodrigeza, heroja svoje zemlje i ljubimca navijača, koji će stajati među stativama i u Ligi šampiona. On sedi u opremi u svlačionici, kada navijač dođe do njega i pita ga kuda želi da trči - kroz sredinu ili po boku.

Ozborn ne, ipak, apsolutna zvezda spota, što se vidi i u kadru kada se sa razglasa najavljuje izlazak "Princa tame", a fudbaler Vile Džon Megin upita: "Ko je to?!" Slavni pevač se na to nakostreši: "Najveći frontmen ikad iz Birmingema!"

Pogledajte spot i sjajan kraj: "Izvinite, otišli smo u Evropu", sa aluzijom na učešće Vile u najjačem klupskom takmičenju na svetu: