Zvezda zadrhtala, pa pregazila Novi Pazar! Evro-golovi na Marakani i ubedljiva pobeda šampiona

Crvena zvezda furiozno odigrala poslednjih pola sata i razbila goste.

MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Novi Pazar 4:1, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. Zvezda je povela u devetom minutu golom koji je postigao Seol Jong Vu, a izjednačio je Ejike Opara u 51. minutu. Novo vođstvo domaćima doneo je Bruno Duarte u 60. minutu, a treći gol postigao je Timi-Maks Elšnik u 80. minutu. Konačan rezultat postavio je Puma u 86. minutu. Zvezda je preuzela prvo mesto na tabeli sa 10 bodova, a Novi Pazar je uz utakmicu manje 10. sa četiri boda.

Uživo
21:59

Kraj, Zvezda je razbila Pazar

Crveno-beli su savladali Pazarce jurišom u poslednjih pola sata utakmice i sprečila iznenađenje posle kratkotrajnog šoka zbog izjednačenja početkom drugog dela.

21:58

Zvezda ubedljivo pobeđuje, 4:1

Povratnik u Zvezdin tim Piter Olajinka asistirao je novajliji, Pumi, koji je pogodio za definitivno i ubedljivu pobedu branioca titule

21:46

80' Crvena zvezda rešava sve - 3:1

Slovenac Timi-Maks Elšnik, novi vezista crveno-belih, pogodio je lepo poput Seola Jong-Vua na startu utakmice.

21:30

60' Crvena zvezda vraća vođstvo, 2:1!

Duarte vraća Zvezdi vođstvo posle 10 minuta - golom kojim nastavlja svoju seriju. Puma je odlično centarfirao, a novi napadač Zvezde je glavom zatresao mrežu Pazaraca

21:15

50' Šok na Marakani, Pazar izjednačio na 1:1!

Opara je posle duplog pasa istrčao pred gol Zvezde i rutinski savladao mrežu. Veliki kiks odbrane i problem za crveno-bele na pola sata do kraja!

20:40

Prve fotografije sa Marakane

20:34

Pogledajte gol za Zvezdinih 1:0

Seol je pogodio sa distance - za aplauze, pogledajte

20:09

9' Gol - Crvena zvezda vodi 1:0!

Korejac Seol Jong-Vu (25) dao je gol sa više od 20 metara, lepim udarcem kojim je zaslužio glasan aplauz. Pazarci se žale da je pogotku prethodio prekršaj.

20:00

Meč je počeo!

19:35

Startnih 11 Novog Pazara

19:30

Ovo je sastav Zvezde

18:50

Zvezda razmišlja i o Ligi šampiona

Za ulazak u Ligu šampiona Zvezda će igrati protiv pobednika dvomeča između Jagelonije (Poljska) i Bode/Glimta (Norveška). Norveški tim je slavoi u prvom meču. "Nismo imali špijune. Imamo vremena do te utakmice. U ovom trenutku zaostajemo dva boda u prvenstvu, fokusirani smo samo na narednu utakmicu, na meč protiv Novog Pazara. Gledamo utakmicu po utakmicu, biće vremena da razmišljamo o meču plej-ofa", poručio je Vladan Milojević.

Vladimir Markovic/© MN press, all rights reserved 

18:43

Adem Ljajić najveća opasnost

U najavi meča Vladan Milojević je u prvo plan stavio Adema Ljajića. "Novi Pazar je promenio dosta igrača, sa druge strane došao im je i novi trener, gospodin Trajković koji je ambiciozan. Lično ga poznajem i znam da je 24 sata u fudbalu. Novi Pazar je pokazao zavidan nivo igre u ovom delu prvenstva. Imaju dosta iskusnih, ali i mladih igrača. Međutim, sigurno da je Adem Ljajić jedan igrač od kog preti najveća opasnost i koji po kvalitetu možda i prevazilazi Superligu. Sa druge strane, nikada u fudbalu igra ne zavisi samo od jednog igrača, dobro su ukomponovana ekipa, imaju dosta brzih i mladih igrača. Za sada su pokazali jedno dobro lice u ovom delu prvenstva", rekao je Milojević.

MN Press 

18:37
18:32

Dobro došli

Dobro došli u MONDO lajv, budite uz nas i rtite dešavanja sa meč.