Ibra video da mu sin ne igra, pa krenuo da otpušta redom: Lete glave u Milanu, Zlatanov mali mora na teren!

Zlatan Ibrahimović je otpustio digogodišnjeg prijatelja i trenera mladih selekcija Milana, jer njegov sin nije ulazio u igru.

Alessandro Di Marco/ANSA

Zlatan Ibrahimović oduvek privlači mnogo pažnje, što svojim ponašanjem, što dosetljivim opaskama i komentarima. Ovog puta, u središte javnosti došao je jer je otpustio trenera svog sina - Lorenca AbateaIbrahimović se nalazi u upravi Milana, pa je zahvaljujući svojoj reputaciji uspeo da smeni dugogodišnjeg prijatelja sa mesta trenera mladih selekcija. Razlog - sin Šveđanina Maksimilijan nije dobijao minutažu. I to nije sve, osim Lorenca Abatea, bez posla je ostao i njegov otac Benjamin, koji je bio trener golmana. 

Ipak, prvi čovek Milana Geri Kardinale nije sasvim zadovoljan odlukom legendarnog fudbalera. Prema svemu sudeći smeta mu i to što Ibrahimović nije redovan na mečevima kluba, pa je tako njegova budućnost neizvesna. 

Na klupu omladinaca je umesto Lorenca stigao Danijel Boena, pa je tako i minutaža sina Zlatana Ibrahimovića počela da raste. Maksimilijan je postigao gol  u meču protiv Empolija u ligi mladih timova. U 29. minutu mladi Šveđanin se našao na ivici kaznenog prostora, šutirao je snažno i pod prečku, tako da golman protivničke ekipe nije imao šanse.  Pogledajte gol Ibrahimovića juniora za Milan:

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić  Instagram/iamzlatanibrahimovicc