Veliki problem za Milojevića i Crvenu zvezdu: Otkriveno koliko će pauzirati Ognjen Mimović!

Desni bek Crvene zvezde povredio kost u stopalu i čeka ga pauza.

MN Press

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović morao je da izađe iz igre tokom prvog dela meča protiv Benfike u Ligi šampiona, a testovi koje je uradio pokazali su da je reč o težoj povredi. Ispred njega je duga pauza, a Crvena zvezda i Vladan Milojević najmanje mesec dana neće moći da računaju na defanzivca

Mimović je ostao da leži nakon jednog duela na protivničkoj polovini, a iako je pokušao da nastavi meč bilo je jasno da neće moći da prikaže partiju na očekivanom nivou. Već u 26. minutu izašao je iz igre, nakon čega je Vladan Milojević morao da pretumba čitavu ekipu i prinudno koristi Elšnika na mestu levog beka.

Nakon meča protiv Benfike Vladan Milojević je istakao da ne zna detalje povrede, ali da nije optimista kada je u pitanju brz povratak na teren jednog od Zvezdinih bonus igrača. Iako trener nije želeo da sluti povredu, na zvaničnom sajtu kluba dan kasnije saopšteno je da će mladi defanzivac pauzirati između četiri i šest nedelja.

To znači da će Vladan Milojević za derbi, ali i nekoliko narednih utakmica Crvene zvezde, morati da pravi novu taktiku. Zbog povrede Rodića koji je van takmičarskog ritma i povrede Seola koji se žalio na bolove tokom meča protiv Benfike trener Zvezde nema mnogo opcija na raspolaganju kada su u pitanju mesta levog i desnog beka.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Delije pevale o večitom derbiju  Kurir televizija