Stanojević pred derbi pričao o sudiji iz Lovćenca: Sad kad nismo konkurentni očekujem dobro suđenje!

Aleksandar Stanojević se pred derbi dotakao suđanja, izostanaka igrača, transfera, kao i same taktike.

YouTube/Partizan Beograd

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je na konferenciji za medije pred prvi večiti derbi u sezoni govorio o aktuelnim problemima sa igračkim kadrom, prelaznom roku, taktici i zamislima za meč sa Crvenom zvezdom, ali i o sudiji Novaku Simoviću koji će deliti pravdu na ovom duelu večitih rivala. 

Uživo
12:21

Konferencija je završena

Sada čekamo derbi!

12:17

Stanojević o izboru sudije

"Čuveno ono nemam šta da komentarišemo. Šta da kažem, imali smo negativno iskustvo sa sudijom iz Lovćenca. Nadam se da nije potrebno da za ovakvu utakmicu pričamo o utakmica. Sećam se poslednjih nekih derbija koji su bili strašni, pribojavao sam se da nbe bude isti sudija, pošto nije dugo sudio derbi. Ovaj sudija iz Lovćenca je internacionalac, imao sam pozitivna i negativna iskustva. Mislim da nikome nije u korist da ne sudi dobro, pogotovo što sada nismo konkurentni", rekao je Stanojević

12:16

Da li je miran?

"Sad smo malo mirniji. U trenucima kada imamo problema potreban je mir. Energija je uvek prisutna, ali sada je potreban mira da se igrači stabilizuju. Tako smo fokusirani, bez velike tenzije smo ušli u nedelju. To su izuzetni profesionalci, da u ovakvim situacijama iznose ovakav teret. Oni su vrlo svesni šta ovo znači za njih. "

12:15

Stanojević o mogućem remiju

"Kako da neko ko vodi Partizan da kaže da je remi pozitivan rezultat na svom stadionu? Pozitivan rezultat za Partizan je samo uvek pobeda i tu nema dileme", rekao je Stanojević.

12:13

Jovanović i napadačima Zvezde

Pojačali su se kvalitetno, ja sa stručnim štabom analiziram svakog igrača. Znate kako i prošle godine smo isto pričali pa su se određene utakmice rešavale kako smo mi hteli. Ne bih dužio, ko god dođe u našu kuću neće biti favorit. Sve staje sutra u 90 i kusur minuta. 

U toku smo koliko možemo, znate kako. Pozdraviću svakog navijača Partizana. Ja se najiskrenije nadam i verujem da će biti pun stadion. Pozdraviću svakog navijača Partizana, koje god fracije bio. 

12:12

Partizan uložio 3, Zvezda 40 miliona?

"Stvarno ne znam za te cifre, jednostavno Zvezda je pravi tim za Ligu šampiona. To je njihova stvar, sposobnost, mogućnost. Derbi je posebna utakmica. I ranije se dešavalo da neko više ulaže, neko manje, Nama je bitno da radimo strateški dobro. Novac znači, pomaže, ali možeš da budeš konkurentan"; rekao je Stanojević. 

12:11

Fali napadač?

Sigurno je da nam je to veliki problem jer svaki trener pravi tim u odnosu na napadača. Imamo napadača, ja sam insistirao na određenom profilu. Značilo bi naravno, imamo tim koji imamo i tako pravimo taktiku. Videćemo. 

12:10

Stanojević o domaćem terenu

Sigurno je da nam je lakše da igramo na domaćem terenu, još ako dođu u velikom broju naši navijači. Ipak je domaći teren, domaći teren.

12:09

Katai?

Ja poštujem Kataija, ali ne bih se fokusirao na jednog igrača. Spremamo se za njihov kolektiv, rekao je Aleksandar Jovanović. 

12:08

Huligani upali na teren?

To nije pitanje za gospodina Stanojevića, u toku dana ćemo vas obavestiti jer je uviđaj u toku, Obavestićemo vas i da li će teren biti spreman, rekla je PR-ka Partizana Biljana Obradović na pitanje o uništenom terenu. 

12:07

Zvezda ima problem na bokovima?

Zavisi kako će oni igrati. Mi moramo sebe prvo da rešimo, da vidimo prvo ovo naše, Da vidimo ko će levo, ko će desno, ko će biti bonus. Dosta situacija može da bude i kod njih, ne bih se opterećivati. 

12:06

Iznenađenje Kalulu?

Neće biti nekog velikog iznenađenja, ovde svi prate sve. Neko posebno veliko iznenađenje neće biti, samo je stvar nekih opredeljenja. Videćemo da li je Kalulu izbor. Imamo dve varijante, možda će biti, možda će biti dva špica. Treba da mislimo i o drugom poluvremenu, to je moj posao. Ne možete da sve ispucate. 

12:04

Kakvog Stanojevića očekujemo sutra?

Dosta smo igrali utakmica na njihovom stadionu u drugom mandatu. Sa derbijem nikada ne znate, jednostavno biću maksimalno koncentrisan, igrače ću uputiti u sve situacije koje mogu da imaju u derbiju. Bitno im je da dobiju jasne zahteve sa moje strane. Imam dovoljno utakmica, nemam posebnu situaciju, već sam dosta prošao i ne znate šta će biti u datom trenutku. 

12:03

Stanojević o trenutku derbija

Ne bih o Zvezdi, za nas je nepovoljan trenutak kada izgubite meč i dve odigrate nerešeno, ne znam šta bih dodao tome. 

12:02

Da li derbi može da okrene?

Znamo svi šta je derbi, svima nam je jasno, Razmišljamo samo o toj utakmici, šta će se desiti posle nismo opterećeni. Ali činjenica je da pobeda okreće sve, Mislim da smo radili dobro. Najvažnije je kada izgubite utakmicu da održite fokus i koncentraciju. Da imate kontrolu nad svim. S te strane sam zadovoljan. Maksimalno smo trenirali kao da se ništa nije desilo.

12:01

Aleksandar Jovanović

Raduje me ovo što sam video na treningu, svesni smo i sami da smo imali loš period. To je iza nas, fokusiramo s ena sutra i daćemo sve od sebe, 

12:01

Stanojevićeva uvodna reč

Fokusirani smo maksimalno, uz sve probleme koje smo imali. Igrači su izgledali dobro i ulazimo u utakmicu potpuno spremni.

11:23

Partizan nije u formi

Posle ispadanja iz tri evropska takmičenja Partizan je krenuo da niže loše igre i u ligi. Za sada su tri meča bez pobede, nakon dva remija bez golova savladao ih je OFK Beograd 3:2.

11:05

Čekamo Stanojevića!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratiće se novinarima pred meč sa Crvenom zvezdom. Konferencija je zakazana za 12 časova, a derbi se igra u ponedeljak od 19.