"Ajde da ne odgovorim na to pitanje!" Vladan Milojević o dve teme nije hteo da priča pred derbi!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio utakmicu protiv Partizana, ali nije želeo da govori o uništenom terenu na stadionu rivala niti o podeli bodova.

MN Press

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije pred gostvoanje Partizanu, a tom prilikom nije mogao da odgovori na dva postavljena pitanja novinara. Na samom početku Milojević je upitan za stanje terena u Humskoj, ali nije imao dovoljno detalja o čitavoj situaciji, pa nije mogao da kaže ništa na tu temu. Na samom kraju konferencije, upitan da li bi pristao na podelu bodova, iskusni strateg izabrao je da ne odgovori.

U međuvremenu je Milojević pričao o kadrovskim rešenjima pred 174. večiti derbi Partizana i Crvene zvezde. Pred njim su važne odluke povodom izbora tima, a kako sam ističe možda do poslednjeg trenutka neće znati sastav koji izlaz na teren.

Uživo
15:13

Kraj konferencije!

Završeno je obraćanje trenera Zvezde Vladana Milojevića.

15:12

Prihvata remi?

"Ne bih da licitiram. Pitajte me neko fudbalsko pitanje. Šta bih ja želeo? Ajde da ne odgovorim na takvo pitanje", rekao je Vladan Milojević.

15:11

O Rodiću!

"Nemam čarobni štapić. Ako medicinski tim kaže da Rodić može da igra, biće u konkurenciji", dodao je Milojević.

15:08

Partizan u slabijem tempu

"Uvek sve ima pozitivne i negativne stvari. Ako imate celu nedelju igrači mogu da se odmore i polako ulaze u intenzitet. Ne bih znao šta da vam kažem, mi imamo utakmice na tri-četiri dana, tako moramo da se ponašamo", istakao je trener Zvezde i dodao: "Analizirali smo utakmice, nema mnogo vremena da se osvrnemo. Ostaje žal, zaslužili smo više. Malo će stvari biti sličnih protiv Partizana, i oni su favoriti za titulu kao i mi. U ovom trenutku mogu da kažem da smo odigrali dobru utakmicu, ali svaka mora da bude nauk, da se nešto posle nje ispravlja. Treba biti bolji iz utakmice u utakmicu. Što budu utakmice prolazile, bićemo sve bolji i bolji. Pojedini dolaze iz povreda, nespremnosti, pauze..."

15:06

Nije pobedio u Humskoj?

"Pritiska ima pred svaku utakmicu. Ja se ne obaziram na to što nisam pobedio u Humskoj, možemo na kraju karijere o tome. Igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu, to je činjenica, ovo su dva najveća kandidata. To je dobar tim, još su u fazi traženja. Mi moramo da budemo fokusirani, malo mi je enigma kako ćemo mi biti na terenu. Sve ostalo je u domenu statistike, tu nema opterećenja", rekao je Vladan Milojević pred derbi.

15:05

Bonusi...

"Mi imamo dosta igrača različitih profila, na različitim mestima. U ovom trenutku nam jedna odluka povlači drugu odluku, onda se otvaraju druge stvari koje morate da predvidite. Posle utakmice možemo da komentarišemo donete odluke. Pred utakmicu predviđate u kom pravcu može da ide. Možda će izbor bonusa biti uslovljen i nekim drugim stvarima. Otprilike znam sastav, ali je malo specifično u ovom trenutku", rekao je Milojević.

15:02

Problemi u timu!

"Znamo šta znači derbi, to je specifična utakmica. Spremamo utakmicu kao i što sve druge spremamo. Posle ovakve utakmice u četvrtak imamo kadrovskih problema, nismo imali vremena za trening, moramo u hodu da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Imamo dosta varijanti u glavi, ali mislim da do same utakmice neću odneti odluku o timu za derbii. Sve je izazov, sutra nešto može da bude još teže. Nismo želeli, niti očekivali, ali smo spremni. Znate povredu Mimovića, sreća pa nije toliko opasno", rekao je Milojević i dodao: "Strahinja Stojković neće biti u timu. Neću da licitiram imenima, videćete."

15:01

O stadionu Partizana...

"Ja sam sada saznao da se tamo nešto dešavalo. Nemojte da pričamo o tome. Ne bih da komentarišem to", rekao je trener Crvene zvezde.

14:50

Milojevićev deseti derbi!

Kroz trenersku karijeru Vladan Milojević je čak 17 puta odmerio snagu sa Partizanom i to je njegov najčešći protivnik. Ipak, prvih šest mečeva vodio je kao trener Čukaričkog, a dva puta je Zvezdu predvodio u utakmicama Kupa Srbije, pa će mu meč u ponedeljak biti jubilarni 10. prvenstveni okršaj protiv najvećeg rivala.

Na prvih devet mečeva protiv Partizana u Superligi Srbije, Vladan Milojević kao trener Crvene zvezde ima tri pobede, pet remija i jedan poraz. 

14:40

Problem sa terenom!

Tokom noći između subote i nedelje uništen je teren na stadionu Partizana! O tome je javnost informisala portparolka Biljana Obradović, klub se oglasio zvaničnim saopštenjem, a zatim smo dobili i snimke koji pokazuju upad na stadion tokom noći.

Navodno, huligani su zapalili travnatu podlogu na stadionu, a po čitavom terenu bacali su staklo od razbijenih pivskih flaša.

14:30

Stanojevićeva konferencija!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević već je održao konferenciju za medije, a pored njega je novinarima odgovarao na pitanja i golman Aleksandar Jovanović, novi kapiten tima. 

14:20

Dobar dan!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratiće se javnosti u 15:00 i govoriće o meču protiv Partizana koji je zakazan za ponedeljak (19:00) na stadionu u Humskoj.