Gobeljić sa šipke vodio navijanje u Humskoj: Otišao iz Zvezde, pa došao da slavi protiv Partizana!

Pogledajte kako je Marko Gobeljić poveo navijanje navijača Crvene zvezede posle pobede u večitom derbiju protiv Partizana.

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda pobedila je Partizan 4:0 u 174. "večitom" derbiju i pobegla mu na 11 bodova prednosti u Superligi. Het-trik je postigao Šerif Endijaj, prvenac je dodao i Silas, što je bilo dovoljno za najubedljiviju pobedu u istoriji crveno-belih u Humskoj nakon čega je usledilo veliko slavlje gostiju.

Svi igrači Zvezde došli su do severne tribine gde su ih navijači pozdravili, a interesantno je da je među njima bio i Marko Gobeljić. Bivši fudbaler Zvezde, koji danas nastupa za OFK Beograd, bio je čak na ogradi i radovao se pobedi svog voljenog kluba, da bi potom sišao i na atletsku stazu gde se pridružio slavlju. Na fotografijama sa utakmice, vidi se da je odmah zagrlio Gelora Kangu, sa kojim je bio sjajan prijatelj tokom dana u Zvezdi:

Podsetimo, Gobeljić je za Zvezdu igrao od 2017. godine do 2023. i u tom periodu odigrao je 188 utakmica za crveno-bele. Za to vreme osvojio je šest šampionskih titula u Superligi uz još tri pehara u Kupu Srbije.

Pogledajte i kako je izgledalo veliko slavlje fudbalera Zvezde sa navijačima:

S druge strane, navijači Partizana bili su i te kako besni zbog poraza u "večitom" derbiju. Grobari koji su bili na istočnoj tribini su terali Aleksandra Stanojevića, dok je posle gužve ispred svlačionica - trener Partizana pogođen staklom. Zbog toga je povređen došao na konferenciju za medije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Grobari teraju Aleksandra Stanojevića  MONDO