Partizan ima novog trenera: Savo Milošević se vratio i postavio jedan uslov

Savo Milošević se posle četiri godine vraća u Partizan.

Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Pokušavao je FK Partizan da ubedi Aleksandra Stanojevića da ostane posle ostavke, ali je vrlo brzo shvatio da neće moći da mu promeni odluku. Tako su ljudi u Humskoj krenuli u potragu za novim imenom i niko "na prvu" nije bio rad da dođe u klub, tražeći sasvim opravdano garancije, s obzirom da se sve više priča o smeni čitavog rukovodstva.

Na kraju, ulogu trenera trebalo bi da preuzme opet Savo Milošević, prenose "Večernje novosti". I sa njim su pregovori bili teški, nije odbijao Partizan, ali je istovremeno tražio sigurnost da neće biti smenjen kada (ako) dođe uprava. I na posao će prionuti od ponedeljka, a ne tokom vikenda kada će ekipu u Lučanima voditi Branko Vukašinović, inače dosadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića.

Savo Milošević je inače trenersku karijeru počeo upravo u Partizanu koji je preuzeo 2019. godine, da bi potom radio još u ljubljanskoj Olimpiji i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. "Zmajeve" je napustio nakon što nije uspeo da se plasira na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i od tada je bez ugovora.

U svom prvom mandatu u Partizanu zabeležio je 67 utakmica - od toga ima 43 pobede, osam remija i 16 poraza. Takođe, ima i osvojen Kup Srbije sa Partizanom kao trener.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Grobari teraju Aleksandra Stanojevića  MONDO

(Večernje novosti/MONDO/Milutin Vujičić)