Vladan Milojević besan zbog Omrija Glazera: Sami sebe ubijamo, tako je kad me ne ispoštuju!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je bio vidno ljut na kraju meča njegovog tima sa Železničarom iz Pančeva.

ArenaSport 1 / printscreen

Crvena zvezda je uspela da savlada Železničar iz Pančeva 2:1 (1:0) na svom terenu, ali je problem crveno-belima napravila povreda čuvara mreže Omrija Glazera. Primili su gol u 60. minutu kada se upravo izraelski čuvar mreže povredio, a na kraju duela Vladan Milojević se odmah oglasio tim povodom. 

"Čestitam igračima na pobedi, Imamo malo vremena da se odmorimo, zgusnut nam je raspored, imamo dosta igrača koji nam dolaze iz povrede posle dužeg vremena, imamo i taj problem. Opet smo verovatno i Glazera izgubili, sami sebe ubijamo, ne znam zašto se to događa. Ali hajde, videćemo rrešićemo i taj problem", rekao je na startu izlaganja pred kamerama "Arene sport" Vladan Milojević.

On je govorio i o samom meču i istakao da je Železničar na "Marakanu" došao u niskom bloku i sa namerom da se brani. "Mislim da se Železničar branio nisko sa pet igrača na kraju. Jednom su šutnuli na gol i dali su nam gol. Igramo prtiv takvihj ekipa ali to je fudbal, idemo dalje", dodao je on. Pogledajte povredu Omrija Glazera:

This browser does not support the video element.

Golman povreda   ArenaSport

Upitan da li zna išta detaljnije o povredi svog čuivara mreže istakao je da ne bi da priča unapred, ali da situacija ne izgleda nimalo dobro. "Čim je na ovakav način izašao Glazer... Samo se plašim da nije obnovio tu povredu.Videćemo da ne prejudiciramo, da pričamo u napredm Ne sviđa mi se ta situacoija, obično tot taako bude u fudbalu Kada se ne ispoštuju neke stvari koje kažem onda to tako bude. Ali nema veze, idemo dalje", završio je Vladan Milojević.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Sudija trener   ArenaSport