Dolazak Ronalda u Mančester bio je greška! Norvežanin otvorio dušu i otkrio pravi razlog transfera

Ole Gunar Solsker pričao je o Kristijanu Ronaldu i njegovom dolasku u Mančester junajted.

Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Kristijano Ronaldo je posle jednog skandaloznog intervjua otišao iz Mančester Junajteda. Tada je pred kamerama isprozivao trenera Erika Ten Haga i stanje u klubu je opisao kao "užasno", pa je došlo do sporazumnog prekida saradnje i otišao je u Saudijsku Arabiju gde sada zarađuje milione.

Mnogi smatraju da je njegov povratak na "Old Traford" bio velika greška. Isto misli i čovek koji je tada bio trener ekipe - Ole Gunar Solsker. "Ronaldo je jedan od najboljih igrača na planeti u poslednjih 15 godina sam igrao sa njim. Igrao je u Mančesteru, ima istoriju sa klubom... U tom momentu je napuštao Juventus, nismo mogli da ga pustimo da ode u Mančester siti. Dao bi tamo više golova nego Erling Holand sada što daje. Pričao sam sa njim. Došao je u Junajted", počeo je Solsker.

Norveški stručnjak je svestan da je to stvorilo probleme unutar ekipe. "Možda je to uticalo na celu svlačionicu, na dinamiku u svlačionici. Možda su drugi igrači osetili da su manje važni, jer je to superstar. Uradio je dobar posao, dao je čini mi se 24 gola u sezoni, mada sam ja ostao bez posla 10 nedelja kasnije", zaključio je Solsker.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće  Instagram