Degenek ne ide u Milano, ostaje sa "Delijama": Policija zabranila dolazak, defanzivac poslao poruku!

Crvena zvezda će u Milanu igrati sa Interom, a navijači će moći da gledau meč na "Marakani" sa Milošem Degenekom.

MN Press

Fudbalere Crvene zvezde u utorak od 21 čas očekuje gostovanje Interu, a na Marakani je organizovano gledanje utakmice sa zapadne tribine gde sa navijačima biti i defanzivac Miloš Degenek. On se posle duge pauze i povrede vratio u kombinaciju za tim na meču sa Železničarom iz Pančeva, ali ga neće biti u Ligi šampiona. 

"Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za crveno-beli dres. Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno. Pozivam sve navijače da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, ali i da se družimo. Biće to prilika da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu", istakao je Degenek.

Crvena zvezda je posle odluke italijanske policije da zabrani dolazak navijačima Crvene zvezde na meč odlučila da omogući grupno gledanje meča na stadionu "Rajko Mitić". Video bim će biti postavljen na atletskoj stazi, a utakmica sa Interom na programu je u utorak od 21 čas.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Uroš Spajić, Crvena zvezda  Kurir