Hrvat zarađuje 200.000 evra nedeljno i vozi Golfa: Snimak iz Mančestera šokirao mnoge

Joško Gvardiol igra za Mančester siti i vozi jedan od najjeftinijih automobila u celom timu.

X/@DareToBlu/Printscreen

Joško Gvardiol (22) potpisao je za Mančester siti u avgustu prošle godine i Lajpcig je za obeštećenje dobio 90 miliona evra, ta cifra mogla bi da pređe i 100 miliona u zavisnosti od određenih klauzula. Njegova nedeljna plata u redovima "građana" je preko 200.000 evra i jasno je da dobro zarađuje.

Uostalom, ne bi ga Pep Gvardiola doveo u Mančester siti i sa njim napadao titule i u Premijer ligi i Ligi šampiona da mu ne veruje. Zbog svega toga je mnoge šokirao snimak sa treninga mančesterskog kluba. Na kratkom klipu se vidi da Gvardiol vozi "Golfa". Nije u pitanju šala, zaista je tako. Hrvatski defanzivac stao je da ispuni želju navijačima i da im da autogram i tom prilikom je snimljeno da vozi volskvagenov "Golf R" čija cena se kreće od 40. do 50.000 evra, što zaradi u Sitiju za nekoliko dana.

Snimak se ubrzo proširio na društvenim mrežama i Joško je dobio uglavnom komplimente. Fanovi su oduševljeni zbog toga što je ostao skroman i što mu "novac nije udario u glavu". Odlučio je da ne vozi skupocene automobile.

Za razliku od njega, ostali igrači Mančester sitija voze mnogo skuplja vozila. Ruben Dijaš vozi Lamborgini koji vredi preko 350.000 funti, slična cena je i za Rols Rojseve koje voze Ederson i Džon Stouns.

Erling Holand vozi Audi Rs6 (oko 120.000 funti), Fil Foden, Mateuš Nunješ i Riko Luis voze Mercedese G-vagon (oko 175.000 funti). Bernardo Silva i Stefan Ortega voze identične Mercedese GLS (oko 200.000 funti)...

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Fudbalska revolucija u Kataru 1  MONDO/Milutin Vujičić