Napadač tužio Partizan, traži skoro 700.000 evra: Novom Mitroviću prekipelo, hoće na sud!

Mladi napadač Marko Milovanović morao je da tuži Partizan.

MN Press

Novi problemi za Partizan samo isplivavaju! Sada je na adresu kluba stigla još jedna tužba i to od nekadašnjeg napadača crno-belih Marka Milovanovića. Još jedan smederevski biser trenera Vojkana Rakića je zablistao kao jako mlad u Partizanu i ostvario transfer u inostranstvo, a sada je morao da ode na sud.

Kako navodi "Meridian sport" korpulentni špic tužio je bivši klub zbog neisplaćenih zarada, kao i zbog dugovanja novca koji je trebalo da dobije na ime procenata od transfera u Almeriju i bonusa za potpis novog ugovora. Tada 17-godišnji Milovanović potpisao je novi ugovor 2021. godine, a tada je dogovorio platu od 150.000 evra kao i 20 odsto od vrednosti narednog transfera.

Kada je u julu 2022. godine prodat u Almeriju za 3.500.00 evra trebalo je da dobije 700.000 evra, a Partizan mu je isplatio svega 62.000. evra i tu stao. Nekoliko puta je zatražio ostatak novca, ali kada nije dobio odgovor rešio je da tuži crno-bele. Sveukupno na račun neisplaćenog dela transfera, kao i zaostalih plata i bonusa za potpis novog ugovora njemu Partizan duguje nešto manje od 700.000 evra.

Marko Milovanović je svojevremeno bio U19 reprezentativac Srbije, a za Partizan je odigrao 18 prvenstvenih utakmica. Otkako je prešao da igra u Španiji zabeležio je po 14 nastupa za Almeriju i za B tim Almerije i još uvek nije uspeo da se nametne treneru u konkurenciji iskusnog Lea Baptistaa i Kolumbijca Luisa Suareza.

(MONDO, Meridian sport, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Stefan Kovač gol na Mladost - Partizan 1:3  Arena Sport