Zarađuje milione, a nosi patike od 7.000 dinara: Antoan Grizman oduševio planetu

Antoan Grizman dobio je novog sponzora, francuski reprezentativac se na madridskom derbiju pojavio u kopačkama koje koštaju oko 65 evra.

MIGUEL A. LOPES/LUSA

Kao sav normalan svet - igrač Atletiko MadridaAntoan Grizman na teren je izašao u kopačkama koje vrede 65 evra, odnosno u Srbiji koštaju oko 7.000 dinara. Reprezentativac Francuske promenio je sponzora, pa je posle saradnje sa nemačkom Pumom sklopio saradnju sa Dekatlonom.

Grizman je dugo godina bio zaštitini znak Pume, uz Useina Bolta i Neimara. Međutim, na madridskom derbiju u osmom kolu La Lige se pojavio u potpuno novom izdanju, odnosno u kopačkama Kipstu. Reč je o brendu Dekatlona koji na sajtu košta 65 evra. Ova saradnja iznenađuje s obzirom na to da francuska kompanija pretežno važi za pristupačnu radnju i do sada njihova zaštitina lica nisu bile "velike zvezde". Ipak, Dekatlon je ostvario saradnju se igračima futsala i padela, a tu se našao i teniser Gael Monfis

Ovaj angažman zvuči zanimljivije zbog same činjenice da Grizman zarađuje 240.000 evra nedeljno. Uz to, na terenu su pored Grizmana su njegovi saigrači koji igraju u više nego duplo skupljim kopačkama. Primera radi, Hulian Alvarez nosi patike koje koštaju 250 evra. 

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Fudbalska revolucija u Kataru 2  MONDO/Milutin Vujičić