Strahinja Pavlović ispao iz Milanovog tima! Trener je odlučio, ogroman problem i za Piksija

Strahinja Pavlović će morati ozbiljno da radi da povrati poverenje Paula Fonseke.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Strahinja Pavlović stigao je ovog leta u Milan iz Salcburga za oko 18 miliona evra, delovalo je da se odmah preporučio treneru Paulu Fonseki za startera, međutim od susreta sa Liverpulom u Ligi šampiona - nigde ga nema. Pavlović je bio jedan od najslabijih pojedinaca u porazu Milana 3:1, videlo se da se muči u formaciji sa dvojicom štopera u odnosu na to kada ih je ipak trojica, tako da će neko vreme morati da sačeka.

Umesto njega, uskočio je Gabija koji se bolje slaže samo u paru sa Tomorijem, pa je Pavlović preskakao mečeve sa Interom, Lečeom i Bajerom, dok će najverovatnije tako biti i danas sa Fiorentinom.

"Što se tiče Pavlovića, mislim da je važno da imamo stabilnost u odbrani. Smatram da su Mateo Gabija i FIkajo Tomori igrali dobro na prethodnim utakmicama. Sada je na Pavloviću da nastavi da radi vredno i dobiće novu šansu. Za sada ovaj štoperski par radi dobar posao i mislim da je važno da tako i ostane", kazao je trener Milana Paulo Fonseka i time definitivno objasnio Pavloviću da mora da bude strpljiv dok ne dođe nova šansa.

Prethodno je Pavlović i te kako bio hvaljen, posebno nakon gola protiv Lacija (2:2), a nadamo se da ga ne čeka sudbina Luke Jovića u Milau. Ujedno, bio bi to veliki problem i za selektora Dragana Stojkovića Piksija kod koga je Pavlović već dugo jedan od najstabilnijih igrača.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Strahinja Pavlović izjava  MONDO/Milutin Vujičić