Crvena zvezda se preznojila i pobedila u Loznici! Kidala živce Milojeviću, nervirao se do poslednjeg minuta

Crvena zvezda pobedila IMT u Loznici. Gelor Kanga nameštao golove, IMT pogodio sa 40 metara, a trener Vladan Milojević se nervirao zbog promašaja. Pre svih, nije išlo Bruna Duartea.

MN Press

Crvena zvezda pobedila je IMT 3:1 u Loznici, golovima Milsona (35'), Milana Rodića (65') i Silasa (91'). Mogli su igrači Vladana Milojevića i ubedljivije da trijumfuju, ali nisu uspevali da savladaju Dejana Vukliša dovoljno puta da ne bi kidali živce treneru.

Kako obično i biva, nakon što Bruno Duarte nije iskoristio jednu od svojih velikih šansi, IMT je izjednačio golom sa više od 40 metara. Francuz Jan Kort (34) prepoznao je da je golman Omri Glazer istrčao van kaznenog prostora i lobovao ga nakon lošeg dodavanja Milana Rodića.

U toku je bio 55. minut i usledila je očekivano velika ofanziva Zvezde, koja im je posle 10 minuta dala ono što su i želeli. Strelac je bio upravo Milan Rodić, udarcem glavom posle kornera koji je izveo Gelor Kanga. Sa 2:1 na semaforu gosti su mirnije disali, mada je bilo još pokušaja IMT-a.

Ono što Aleksandar Katai u preostalom vremenu nije uspeo da uradi, jeste Silas, koji je na još jednu asistenciju Gelora Kange u nadoknadi vremena stavio tačku na utakmicu doneo timu sa "Marakane" devetu pobedu ove sezone u 10 kola.

Posle pauze zbog utakmica reprezentacije, Zvezda će igrati proitiv Radničkog iz Niša kod kuće 19, oktobra, a onda će gostovati Monaku u 3. kolu Lige šampiona, 22. oktobra.

Uživo
21:08
21:07

Kraj utakmice, pobeda Zvezde 3:1

Golovima Milsona, Rodića i Silasa, tim Vladana Milojevića savladao je IMT u gostima, uz primljen gol udarcem sa više od 40 metara.

20:48

92' Gol - Sada je kraj, Zvezda vodi 3:1!

Silas pogađa na još jednu asistenciju Gelora Kange, da "overi" pobedu 

MN Press 

20:42

Nemanja Radonjić je preterao

Namestio se na desnu nogu, pa je pokušao da prebaci loptu na levu... I propao je brzi Zvezdin napad. Milojević i dalje nervozno šeta ispred klupe.

TV Arena sport/Screenshot 

20:36

Katai je uporan, želi da "završi" meč

Napadač Crvene zvezde ušao je sa klupe i u završnici utakmice ne uspeva da postigne gol, iako je imao nekoliko prilika. Uhvatio se za glavu ljubimac Delija, ali rezultat ostaje 2:1 za Zvezdu.

20:21

66' Duarte sada pogađa, ali gol ne važi

Napada Zvezde postigao je gol u situciji "jedan na jedan" sa golmanom domaćih, ali je poništen, zbog ofsajda. Neće po dobru upamtiti ovaj meč Brazilac.

MN Press 

20:20

65' Gol - Zvezda opet vodi, 2:1!

Milan Rodić je pogodio posle kornera i iskupio se za kiks pre izjednačujućeg gola IMT-a. Kanga je centrirao iz kornera na "prvu" stativu, Rodić je skočio i prebacio glavom loptu do dalje stative - pravo u mrežu.

20:13

55' Kakav šok, Zvezda primila gol sa 40 metara!

IMT je izjednačio na 1:1 udarcem francuskog veterana Jana Korta (34) u dresu tima sa Novog Beograda! Uhvratio je golmana Omrija Glazera van 16 metara i kaznio ga za to istrčavanje. Svemu je prethodila loša reakcija Miana Rodića.

Evo zbog čega je Milojević bio ljut dok su crveno-beli promašivali velike šanse

TV Arena sport 

20:12

51' Vladan Milojević ljut zbog promašaja

Duarte je pogađao okvir gola, a sada je katastrofalno šutirao iz dobre pozicije. Vladan Milojević je ljut zbog toga

TV Arena sport/Screenshot 

19:36

35' Gol - Crvena zvezda vodi 1:0!


Milson je strelac, a Dalsio asistent. Odigrali su sjajnu akciju na levoj strani, "dva na dva", posle koje je Milson pogodio bliži ugao gola golmana Vukliša.

TV Arena sport/Screenshot 

19:22

22' Brani se IMT!

Andrija Maksimović gađao je u gužvi, ali IMT se ponovo odbranio i izbio loptu u korner.

19:20

20' Dobar pokušaj Zvezde

Golman IMT-a Goran Vukliš odbranio je udarac Pruceva sa ivice kaznenog prostora, iz prve, snažno, po zemlji. Dobro se uveo u meč čuvar mreže domaćih.

19:01
18:57

Dobro došli u tekstualni prenos

Sastavi!

Superliga.rs