"Mesi" rekao da mu je Mitar idol - odmah stigao savet! Evo šta je poručio najbolji strelac u istoriji Srbije

Aleksandar Mitrović ima savet za Andriju Maksimovića koji ga obožava.

MN Press

Najveći talenat srpskog fudbala Andrija Maksimović debitovaće za "A" reprezentaciju Srbije tokom oktobarskog ciklusa Lige nacija. To mu je već eksplicitno poručio selektor Dragan Stojković Piksi, pa "Mesija", kako mu je nadimak, očekuje još jedna fantastična stvar u karijeri nakon što je u samo nekoliko nedelja zablistao u derbiju, Ligi šampiona...

Uz to, imaće priliku da zaigra sa svojim idolom. Bez ustručavanja Maksimović je rekao da najviše ceni i poštuje Aleksandra Mitrovića, a najbolji strelac Srbije svih vremena ima savet za njega i ostale mlade i talentovane fudbaler.

"Apsolutno imaju potencijal, to su sve momci koji su zaslužili pozive. Ovo bi trebalo da bude podstrek igračima kao što su Maksimović i Čumić, igraju dobro u svojim klubovima, iako su mladi nosioci su, igraju, daju golove i zaslužuju poziv. Svi imaju potencijala, na kraju krajeva je mentalitet taj koji će da prelomi. Ako imaju taj mentalitet i da rade na sebi, ovo će im biti podstrek da nastave da rade. Mentalitet je taj koji odlučuje kakvi će biti u svojim karijerama", poručio je Mitrović na današnjoj konferenciji za medije pred meč sa Švajcarskom.

Nije još poznato da li će Maksimović biti u startnoj postavi za meč sa Švajcarskom (subota, 20.45) u Leskovcu, a gotovo sigurno je da će naš napad predvoditi upravo Mitrović. Imali smo malih problema sa efikasnošću pošto ga nije bilo u septembru, zbog čega su odmah počele spekulacije o bojkotu, na šta je Mitar danas stavio tačku.

"Ne želim da se pravdam i dajem izjavu na svaki natpis. Tu sam i spreman sam da pomognem ekipi da, nadam se, sutra dobije utakmicu", kazao je između ostalog Mitrović na ovu "škakljivu" temu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Aleksandar Mitrović izjava  MONDO/Milutin Vujičić