Pukla petarda na "Marakani", Zvezda pregazila Radnički: Dvojica plesala, rival nije imao šanse!

Crvena zvezda je rutisnki savladala Radnički iz Niša na "Marakani".

MN Press

Rutinski je Crvena zvezda izašla na kraj sa Radničkim iz Niša! Za poluvreme je već sve rešio Luka Ilić koji je postigao het-trik, a zatim je sa klupe ušao Aleksandar Katai i završio posao. Na kraju posle 90 minuta bilo je 5:1 za crveno-bele.

Već u trećem minutu Ilić je utrčao među defanzivce rivala, izdržao kontakt sa njima i uspeo da smesti loptu u samo ugao gola. Nakon pola sata bilo je 2:0 kada je na centaršut Milana Rodića Ilić natrčao i pogodio, a pred samo poluvreme je iskoristio povratnu loptu Andrije Maksimovića za 3:0.

U drugom poluvremenu Aleksandar Katai je zamenio Bruna Duartea i odmah je postigao dva gola! Prvo je u 58. pogodio za 4:0 i zatim dva minuta kasnije za 5:0. Crvena zvezda je tako povećala prednost na vrhu tabele, a jedino što je malo pokvarilo utisak je gol Pavla Ivelje na samom kraju meča, kao i startovi pose kojih su osetili probleme Luka Ilić i Andrija Maksimović. Sada Crvena zvezda može da se koncentriše na Ligu šampiona i gostovanje u Monaku u utorak. 

Uživo
17:50

KRAJ!

Pobeda Crvene zvezde na "Marakani" 5:1!

17:49

89. minut: 5:1, daje gol Radnički 

Pavle Ivrelja je postigao pogodak! Loše se vratila Zvezda u odbrani, ostao je Ivelja sam kao duh, a Marko Ilić tu nije mogao ništa. Možda i zaslužen počasni gol. 

17:37

76. minut Najveća šansa za goste!

Posle greške odbrane Zvezde naleteo je Vanja Ilić, ali je Điga uspeo da ga izblokria i pošalje loptu u korner. Ponovo je izbačena lopta za udarac iz ugla, ali ni tu nije blo gola za goste.

MN Press 

17:37

73. minut: Ne, ovo nije trebalo Zvezdi!

Ostao je uz bolnu grimasu na travi Luka Ilić, ali je srećom ustao! Ipak nije hteo Vladan Milojević ništa da rizikuje i uveo je Gelora Kangu umesto njega. 

17:29

68. minut: Konačno Radnički!

Imali su fudbaleri Radničkog konačno šansu! Napadač Radničkog je šutirao glavom, ali preko gola.

MN Press 

17:20

60. minut: Opet Katai! 5:0

Aleksandar Katai je sada dobio centaršut, skočio je, a nikoga nije bilo oko njega. Štoper Radničkog mogao je samo da loptu ubaci u mrežu svog tima. 

17:18

58. minut: GOOL! 4:0

Aleksandar Katai je ušao u igru umesto Bruna Duartea i odmah postigao goL! Dobio je sjajan pas od Radonjića, napravi lažnjak i pogdio za 4:0 u 56. minutu utakmice.

MN Press 

17:14

55. minut: Šansa!

Timi Maks Elšnik je posle asistencije Seola šutirao sa distance, ali srećom po Manojlovića lopta nije išla u okvir gola. 

17:08

DRUGO POLUVREME! Brojne izmene

U sastavu Crvene zvezde Nemanja Radonjić je zamenio Andriju Maksimovića, a mladi Veljko Milosavljević Uroša Spajića. Kod Radnićkog su izašli Jamkah, Jo Jin Ho i Stjuart, a ušli Pavlović, Fraj i Ivelja.

MN Press 

16:46

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Vodi Zvezda 3:0

Kada je Luka Ilić kročio na teren, teško da je očekivao da će za poluvreme protiv Radničkog upisati het-trik, ali to se desilo!

16:45

43. minut: Het-trik!

Luka Ilić daje treći gol!

Za poluvreme je upisao het-trik, a opet je bio na pravom mestu u pravo vreme. Rodić je prošao sa strane, dodao do Andrije Maksimovića kome je udarac odbranio Filip Manojlović. Odbila se lopta do njega nazad, on je dodao do saigrača i Ilić je iz voleja postigao gol!

MN Press 

16:34

33. minut: Opet ilić! Gol za 2:0!

Ponovo pogađa Luka Ilić! Po krilu je Olajinka na vreme odigrao za Milana Rodića, on je video kako Luka Ilić utrčava iz drugog plana i sa šest metara je glavom pocepao mrežu rivala!

16:34

30. minut: Pao je Maksimović!

Zabrinučo je navijače Zvezde to što je Andrija Maksimović ostao na zemlji, ali je brzo ustao. Opsedela aje nzatim Zvezda gol rivala i došla do velike šanse. 

MN Press 

16:18

15. minut: Penal? 

Velika prilika! Stativu su pogodili fudbaleri Crvene zvezde posle centaršuta Ilića, a videli smo da je Bazil Jamkam udario Uroša Spajića nogom u glavu. Ostao je kapiten Zvezde na zemlji i sada čekamo da vidimo da li će VAR ovo gledati. Ipak ništa od penala.

16:05

3. minut. GOOOL! 1:0 za Zvezdu!

Treći minut i gol! Kakav pogodak Luke Ilića!

Dobio je loptu u prostor, utrčao između dva igrača i onda plasirao loptu u sam ugao gola gostiju. Sjajno je Crvena zvezda krenula ovaj meč!

MN Press 

16:02

1. minut: Počelo je!

Krenuo je meč, Crvena zvezda je krenula sa napadom sa krila, ali ovoga puta nije prošao Piter Olajinka!

15:34

Zvezdin Mesi je tu, evo ko nije

Zvezda danas kreće sa "Mesijem", Andrijom Maksimovićem. Sa druge strane, nema Glazera, Ivanića, Drkušića, Endiajea, Silasa...

15:33

Sastavi!

Superliga.rs 

15:15

Posle pravo na Barsu!

Navijači, fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde pozvali su sve da provedu ovaj petak uz crveno-bele. 

15:02

A ko će igrati?

E, to je pitanje! Pošto Crvena zvezda igra sa Monakom u Ligi šampiona u utorak moguće je da će odmarati neke standardne prvotimce Vladan Milojević. 

14:36

Zvezda igra u Superligi!

Crveno-beli će kao lideri na tabeli dočekati Radnički iz Niša od 16 časova! Želi ekipa Vladana Milojeviča da poveća prednost na tabeli, dok Radnički dolazi u seriji od četiri meča bez poraza.